20.04.2024

Ердоган и Гутиереш вчера предупредиха киевския мъпет, че всяко неразумно действие по Запорожката АЕЦ, ще има тежки последици за Украйна. Тъй като евентуалният облак ще порази Турция много сериозно, Ердоган лично се разходи до Лвов, за да предупреди, че ако Русия не смее да смели Украйна, то Турция няма и да се замисли. А Гутиереш е обяснил, че Западът не е съгласен със замисленото и няма да подкрепи Украйна при осъществяване на атомна катастрофа.

Това е интересно, защото фактически означава, че Западът признава своя провал чрез ядрен конфликт с Русия.
Много сериозно се обръща палачинката на информационно затъмнение в целия свят, налагано от англо-саксонската тоталитарна система. Просто не могат да удържат истината.

Вчера пак гледах с увиснала уста как евросъюзният тоталитарен официоз Политико обяснява на подопечните, че….контраофанзивата на Украйна и отблъскването на руснаците май няма да се състои. Значи някой наистина са си мислели, че това, което се случва с Украйна е друго, от това, което наистина се случва и са чакали Зеленски с оръжието, което му наляха, да си освободи страната. Също така Европа наистина мисли, че Русия е затънала в Украйна и е на умирачка от санкциите. У нас неколцина журналисти продължават да твърдят, че тя е в изолация, при положение, че я изолират 15% от държавите в света, а 85% не я изолират. Това е като да се завием с покривката на масата под масата и да мислим, че сме се скрили. Ама то му омръзва на човек да спори с идиоти, които наричат чугунени глави тези като мен. То се вижда кой е чугун и кой нормален!
Не, няма да има украинско контранастъпление и никога не е имало и вероятност да има!

Много е интересно, че глобалистите изтеглят и есенните намерения за вълни от вируса. Включително в България. Разкритията вършат работа, съпротивата я има, въпреки, че ми омръзна тръшкането как нямало съпротива. Има, спокойно. Тя си тече постоянно.
Днес британският Телеграф излиза с нечувана и невиждана статия, че…… локдауните и изолацията са довели до много повече смърт във Великобритания отколкото са починали от вируса. Това е директно атакуване на собствения център за вземане на решения! Защо преминават рязко на другата страна, ще разбера. Това лято в мен се яви прогнозата, че поради необратимото потъване на либерал-глобалната доктрина за контрол и поробване на човечеството, глобалистите ще яхнат антиглобалистка вълна и първи те ще оповестят, че всичко, което са направили досега, е било погрешно и ще обявят, че правилното е антиглобалното. Това ще бъде пореден похват за оцеляване чрез МИМИКРИЯ. Защото те именно чрез МИМИКРИЯ съществуват толкова векове необезпокоявани. Гледаш и не ги виждаш. И понеже светлината на Земята е вече обилно обилна и осветява всичко и всички, подозирам ги и имам конкретни доказателства, че те ще се опитат да се измъкнат чрез превземане на антиглобалистки рубежи.

Съвсем скоро ще започне обръщането им и по отношение на Русия. Тя ще стане ПРИЯТЕЛСКА СТРАНА, а Путин миротворец. Само гледайте.

Вече разбрахме, че две от най-големите банкови глобални корпорации в САЩ възстановяват търговията с руски облигации. А руските медии съобщиха, че американският Конгрес е получил конкретни и ултимативни указания от Държавния департамент, че обявяването на Русия за терористична държава, ще доведе до необратими негативни последици за САЩ. Очаквам промяна в реториката спрямо Русия много скоро.

Ето и едно малко потвърждение на прогнозата ми – ПУТИН ЩЕ УЧАСТВА ЛИЧНО НА СРЕЩАТА НА Г-20 НА ОСТРОВ БАЛИ.
Полша искам специално да я разгледам.

Тази държава е в разкрачен седеж, който за пореден път ще я разчлени. Европейските лидери демонстрират тотално засядане във времето. Не виждам нито един, който да мисли в перспективите на 21 век. Всички, и полските лидери най-вече, мислят по калъпите на Ялта и Потсдам. Днес руски колеги припомнят на Полша, че омразният им до смърт Сталин фактически осигури на Полша Източна Прусия за сметка на Германия. И полските политици в лицето на Муравецки сега, но и всички предишни, правят всичко възможно да се скарат и с Русия и с Германия.

Да, Полша в момента играе заедно с Унгария най-силният антисъюзен танц в ЕС, главно защото Полша е английски прокси център, но далновидността им в геополитиката е все още равна на нула.

Впрочем абсолютно същият разкрачен седеж има и Сърбия при Вучич.
Но ще трябва да изберат, вече не може и с тия и с ония!

Анастасия Гешева