28.03.2024

Информационно-психологическата война е лесна работа, а истинската война?

ООН се солидаризира по бюрократичен ред с терористичната власт в Киев. Гутериш не е безпорен световен лидер, затова неговата роля остава второстепенна в голямата шахматна игра.

Поради липса на базови военни успехи на неонацистката хунта по цялата линия на фронта, както и невъзможността да се обясни това иначе закономерно явление на средния украински гражданин, Киев предприе мащабна информационно-психологическа война. За по-голяма достоверност западните военни стратези и инструктори създадоха диверсионни групи, но не в състава на украинската армия, а на принципа на свободните терористични групи. Срещу предварително уговорена сума в милиони долари като награда, тези паравоенни организии трябва да извършват ефективни акции в руския тил. По този начин се създава усещане за „контраатака“ на украинската армия, която всъщност не участва в тези процеси. И добре, че не участва, защото загубите и без друго са на умопомрачително ниво, но все още не са достигнали заветната цифра от 150 000, както е предвидено в сценария. Едва 15% от държавите в света са наложили санкции срещу Русия и едва 20% от гражданите на тези държави подкрепят правителствата си. Ако съберете две и две ще видите, че всъщност една шепа алчни световни управници искат война срещу Русия. На всяка цена!!!

Впрочем, голямата тайна на нацистите в Киев е, че Русия все още не участва във войната!!! Ако това се разбере от гражданите на ЕС и се осъзнае, вероятно някои ще поискат отчет за държавните си разходи напрвени за подкрепа на нациската власт. Зная, че е трудно за осъзнаване, но Русия наистина не участва в пълномащабна война, нито провежда такава, която е позната за военното дело. Тази военна операция е уникално ноу-хау и ще се изучава в бъдеще от много военни експерти.

Не може да се спечели победа срещу Русия, която нито разкрива възможностите си, нито има нужда да го прави. Никакво НАТО тук не върви, защото тази оранизация е на светлинни години назад в пет от шесте направления. Много говорящи глави говорят по темата, но да говориш и да знаеш са две различни неща. Още повече, да имаш смелостта да казваш истината, която не винаги е красива и няма да ти навреди. Сложно е, много е сложно!

Западните политици и военни експерти са запознати със старите методи за водене на военни действия и въпреки многото предупреждения от наша страна за тази архаичност, те станаха жертва на своята гордост. За съжаление ще повлекат след себе си огромни човешки маси, които нямат вина за тяхната некадърност и късогледство. Русия не е тази отпреди един или два века, нито е разбираема за обикновения консуматорски ум. Тя осъществи няколко политики, които не бяха отразени по адекватен начин и последствията са налице.

Русия, господа англичани и американци, не може да бъде победена във война! Не може да бъде победена от вас, от НАТО, както и от който да бил друг – заедно и поотдеелно. Русия е най-голямата държава в света с най-големите човешки и всякакви други ресурси и е длъжна да бъде силна. Най-силната, защото САМО И ЗАЕДНО С РУСИЯ този свят ще се осъзнае като човечество! И ще погледне някога отвъд звездите.

Друг начин за това няма! Човечеството без Русия е обречено на гибел.

Николай Марков

Facebook