06.05.2024

Слушах алабализмите на поредното гербаджийско недоразумение Марийка.
Като си спомня предишните бойкови калинки от женски род, направо ме побиват тръпки – Цачева /майката на нацията/, Фидосова / мозъчния тръст/, ПКП и прочее. ББ обича да се загражда с прости жени и това е негова дивна политическа и сексуална страст. Проблемът е, че за мен тия хора нито са политици, нито имат подкрепата да управляват. На практика ГЕРБ като първа политическа сила има подкрепата едва 12% от имащите право на глас!!! За другите да не говорим, защото те пък ги няма въобще на хоризонта, с подкрепа на избиратели от един град, но с претенции да управляват от името на целия български народ. Смешници.
–––––––––––––––––––––––––––––––––-
Габриел или Марчето от село Хаджидимово до Брюксел е събрала доста приоритети за „своето правителство“. Какво ли правителство може да има тя в леглото на мафията, но това е друга тема. Та въпросната женица имала около 180 приоритета, на обща стойност за реализирането им – около 2 трилиона евро. Ако не носи в джоба си тези пари не зная как ще ги реализира. Но тя сигурно знае, макар че силно се съмнявам да има мозък в тази малка селска главичка.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Агресивната посредственост е много характерна за българските евроатлантически елементарни частици. Така и не разбрах дали някоя елементарна частица има право да бъде български управник, но очевидно и това може. Защо ли? Единственат причина виждам в това, че всъщност няма никакво значение кой е премиер на страната. Тази държава е овладяна от престъпността до такава степен, че и магаре да сложат на върха, няма да има проблем. Управление ще има.
Е, магарета доста видяхме! Айде сега да видим и една балканска евромагарица

Николай Марков