24.04.2024

Анастасия Гешева

Информационната война върви преди физическата война. От вчера европейските медии и частната американска организация Институт за изследване на войната, която основно захранва с информация/дезинформация Запада, включително и българските пролиберални медии, нагнетяват напрежението, твърдейки, че е започнало украинското контранастъпление, а Русия губи позиции и е в паника.

Както винаги, първо отбелязвам радиоактивните влияния върху съзнанието на хората, покосявайки ги със смъртоносна информационна вълна, програмирали желани реалности. Това е основен похват в набора оръжия, с които либерал глобалистката доктрина си служи – управление чрез програмиране. Засега не се потвърждават тези твърдения за украинско контранастъпление. Все пак всичко, което пише Билд, Политико, Дойче веле, българските Дневник и НюзБг е вярно не повече от 25%.

Много държа да отбележа, че Институтът за изследване на войната, както казах основен източник на „информация“ за Русия и Украйна на Запад, е ЧАСТНА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ИМА СЪЩИЯ СТАТУТ И ФОРМА КАТО СЗО!

Темата за провеждане на програма за унищожение на българския род и народ, включително етнонима „българи“ и духовно-културното наследство на България, става за мен основна тема, след като осъзнах, че сме подложени на добре известната глобалистка програма за обезличаване, изтриване и унищожаване. Не съм си давала сметка досега за 2 неща.

Че са ни набелязали за особено важен обект за унищожение и че отдавна са привели в ход това унищожение.

Причината за унищожението ми е отлично известна.

България е една от първите държави с политическа и държавно образуваща култура в Европа.

България е СЪЗДАТЕЛ И НОСИТЕЛ на оригинална духовно-културна система чрез собствена азбука и последващо възприемане на християнството на роден собствен език.

България е износител на този културен модел за цялото Славянство и главно за Русия.

Което ни превръща в държава-създател, народ-носител, а не просто държава и народ.

България има държавност наравно с френската, германската и много преди английската цивилизация.

Още 2 супер важни щтриха към нашето уникално същество.

1. България е държава, която умее да възкръсва, при това на различни територии и с различен център, при това след стотици години. Правила е такова възкресение цели 3 пъти.

2. България понастоящем е носител на Словото на Бога, което я превръща в духовен световен център.

Много се изненадах да науча, но това не ме учуди, че глобалистката програма за унищожение на България включва ликвидиране на термина „българи“.

Българин означава човек, който изпълнява Божията Воля. Означава още човек с много висок духовен статус. Ето защо непременно трябва да го изтрият от паметта ни.

Следващата страна на тази тема е вътрешното предателство. Външното, идващо от чужди сили, е ясно.

Вътрешното обаче е обект на анализ.

В България има много чужди на Българския Национален Дух българи.

Родени българи, но с антибългарски дух. Те се забелязват като трайна тенденция в продължение на цялата ни история. Очевидно е, че без тях не може. Работата е там, никога да не бъдат поставяни те да решават пътя и съдбата на България.

В момента България е тотално овладяна от тях!

Наблюдава се и друго явление. Много силна любов към България и Българския Дух у чужденци, предимно западни хора. Ежедневие станаха преселванията и заселванията на чужденци от англо саксонския свят в България. Тези хора имат български дух в себе си, някои и славянски дух. И идват тук, за да балансират нещата.

Категорично глобалисткият план за унищожение на България няма да успее! Но всички българи ще бъдат пресяти и претеглени. Бъдещето е на славянския свят, в който България ще играе главна роля със своята много скромна физическа наличност.

Малкото количество се компенсира от могъщото качество!

Като казвам, че не съм си давала сметка за случващото се, означава, че чак сега прозрях колко целенасочено е водена България към гибел в последните 33 години. Разбира се, че всички видове унищожение на икономиката, културата и обществото са явни и ясни. Не си давах сметка, че това е могъщ план за ликвидиране на България напълно! Абсолютно същото, което правят с Русия, го правят и са го правили с нас!

Анастасия Гешева