25.04.2024

На прима виста служебното правителство не изглежда нито по-зле, нито по-добре от досегашните. Например ми харесва изборът за Министър на отбраната, Димитър Стоянов изглежда читав човек и добър офицер. Крум Зарков за правосъден също е приемлива кандидатура, нищо, че общо взето от това министерство почти нищо не зависи. Пеканов досега не се е издънил.
Оттук нататък очаквам следното:

– мерките срещу ковид-19 да са в рамките на нормалното. Едно затягане на мерките ще покаже, че това правителство също е договаряно на Козяк, изпълняват се плановете на глобалистите и по косвен начин ще помогне на КК да се докопа до власт, защото той няма да пропусне да осребри протести и пропаганда срещу мерките.- оправяне на дипломатическите и търговски отношения с Русия. Най-малкото договаряне на разумни цени доставки на газ и петрол. Все

ми е тая за цивилизационния избор на сенилния Байдън, ако българите са на студено и гладно.
– недопускане България да бъде въвлечена във война. Ние работа в Украйна, Косово и другаде нямаме и няма и да имаме. Който има интереси там – да се бута. Без нас обаче.

– оцеляване на българите. Няма никакво съмнение, че ни чака тежка зима. Инфлацията минава това, което народът ни може да понесе. Каквото и да прави правителството, приоритетна задача трябва да бъде българите да се справят с кризата. Защото без народ, тая държава кучета я яли. И то помощи не само за социално слабите, а за всички, които не могат да си позволят нормален стандарт на живот. Грижа за пенсионерите и за младите семейства с деца.

– замразяване на идиотщината с еврозоната. И без това проблеми достатъчно си имаме. Всеки опит в тази насока ще дестабилизира правителството и държавата.

Та такива едни работи очаквам. Не съм оптимистка. Просто се надявам поредното служебно правителство като гълъб да не…ами о…е всичко!

Елена Гунчева