03.05.2024

Анастасия Гешева

Жозеп Борел като дипломат трябва да търси решения, а не да нагнетява войната. Мислел, че войната щяла да продължи до американските президентски избори. Защо? Защо ЕС обвързва тези две неща в едно? Отговорът е много ясен – ЕС е страна в тази война!

Кой определя КОГА ще настъпят мирни преговори? Досега това беше военната логика, а тя, в своята истинска част, не в измислената от телевизорите реалност, води към капитулация на Украйна поради невъзможност да продължи войната.

Това е реалната логика на случващото се в Украйна. Вместо това ЕС и САЩ искат страданието да продължи, нали не се бият те. До ноември догодина демографското положение на Украйна ще е катастрофално, ако продължи както досега. Разбирате ли? Няма да им останат хора! Това е геноцид! Префинен, аристократичен и много демократичен геноцид. Борел и всички останали Брюкселски зелки са за съд. Те няма да позволят на Украйна да преговаря за мир дори тогава, когато е разгромена.

Ако украинците свършат, ще намерят поляци, румънци, молдовци и българи. Положението на всички ни е трагично с тези управляващи!

Анастасия Гешева