17.06.2024

Жената с мустаците и отеклите крака (споменавам очевидното, защото в очите на някой хора въпросната минава за секс символ), освен за мозъчен тръст от Харвард, констатирала с просто око, повтарям – с ПРОСТО ОКО, че записите били манипулирани.

Спектограмата ясно го показвала, твърди още този хърбъв и сандалест Крали Марко от „Лагера”. Да не забравяме, че това същото „просто око“, което разпознава манипулирани записи, определи и бившия главен секретар на МВР за честен човек – ей така, „с просто око“. Пак „с просто око“, разкри и корупцията чрез заглавия в Гугъл. И с още „по-просто око“ направи дори списък на журналисти и общественици, които „простото око“ било видяло, че получават по 4 хиляди за руска пропаганда.

Няма да обяснявам на харвардския кадър, че има огромна разлика на констатации „с просто око“ и с експертиза. Но ето пък какво показва моята спектограма.

Първо и безусловно „с просто око“ съм установил, че ако Киро се хване за парапета, Миро рано или късно ще има дете. Това показва спектограмата ми. С „просто око“ се вижда, като дори Линда може да го потвърди.

Второ. Що за нагло племе сте вие, бе? Онзи, който наруши няколко пъти конституцията и не спира да сипе лъжи, един път вече си призна, че записите са истински. А ти сега, два дни по-късно, спектограма ще вадиш?! Това да не ти е „Чаталджа“, че да се чекнеш така, бе, мила мустакатке?

Въобще, колко нагли сте всичките вие, че си мислите, че има някакво значение къде точно са правени записите?! Ако ще и в матката на леля ви Асена да са правени, важното е само и единствено, че всичките вие сте едни ужасно нагли и брутални мошеници! Нищо друго няма значение! НИЩО! Ясно е, че номерът как са направени записите сте го усвоили от брачния си партньор от сглобката, когото щяхте да преборите и за изчистите мафията и корупцията. Но тука има една особена разлика: онези наистина важни записи навремето с Борисов повдигаха въпроса как са направени, защото беше премиер, беше от значение и за националната сигурност.

Вашите записи, драга ми мустакатке, са правени докато сте си приказвали по кръчми или кой знае къде и докато не сте били фактор за националната сигурност.

Освен това, мустакатке мила, да те отворя на нещо: Алексей Петров никога нямаше да отиде на „Чаталджа“. Никога. Защо ли? Ами, щото не беше идиот. Като вас, например. Той сигурно чудесно е знаел, че „Чаталджа“ се контролира и затова именно той винаги ви приемаше само и единствено на своя територия.

Дори и да е посещавал „Чаталджа“, едва ли щеше да води подобни разговори там с вас.

Въобще, мустакатке, той с кого си мислиш, че си комуникираш, бе? С нек`ви малоумници с непрани гащи от къмпинг „Корал“ ли? С някой, който единствено е ходил веднъж на панаир в Димитровград? Знам, че се мислиш за всезнаеща, но би било по-добре да замълчиш, защото си огромна късметлийка, че не си още зад решетките.

И както веднъж вече Томова ти написа, престани да си риташ късмета, че току-виж сама си си сритала задника.

Аман от наглеци с безобразна безпардонност. Като са ви хванали неподготвени и сгафили, по-добре запазете тишина. Защото вашата безскрупулност направи така, че дори корупцията на предишните управления, която уж щяхте да борите, изглежда като нормална пред вашите безобразия.

Защото, уважаема мустакатке, тези глупости можеш да ги говориш единствено на себеподобията и онези, които излъгахте, че сте различни, та да гласуват за вас. Но не и на нас. Аман от амбициозни негодници!

Васил Петев

www.mediamall.info