19.04.2024

Забавно е. Сектата на Израждане от сутрин до вечер с пяна на уста висят по чуждите профили във фейсбук да мучат как само те ще спасят България /а който не е съгласен, ще бъде пратен в Белене/ и как ние, предателите, които не ги харесваме и ги критикуваме, сме долни, подли, предатели, продажни, гадни, зли, стари, грозни, и т.н. и т.н. Но особено забавно е, когато обясняват запенени как мен и Пасков никой не ни бил знаел преди Божествения да ни направи известни.

Естествено, подобни твърдения предизвикват неистов смях у всеки, който има поне две мозъчни клетки и наблюдава политическото пространство в България. Но, за целите на твърдението, да приемем, че сме никои. А сега МОЛЯ:

– ПОСОЧЕТЕ ЕДИН, ПОНЕ ЕДИН известен изрожденец, който да е име, да се знае какво е направил извън партията, да го разпознават хората, да увлича другите след себе си. Извън Божествения, разбира се.

Това, че в сектата са налазили всякакви маргинали, неуспели в живота, е ясно. Там с подозрение се гледа на всеки, който има образование и се е доказал в живота и не му е необходима политиката, за да си оправи живота. Затова и нивото на предизборната кампания е такова – участия в състезания, боядисване на стени и пейки, низане на люти чушки, тропане на хора и прочие. Както и цялата дейност на сектата. Нищо смислено, цялата пара в свирката!

Също така е изумително, че в града на Божествения, при откриване на предизборната кампания има САМО 13 души. Че то за десет минути само на моя профил има повече възрожденски тролове, отколкото на откриването на кампанията им. Защо не направите нещо смислено и вместо да плюете мен във фейсбук, не отидете да правите калабалък на партията? Интересно е, че от социалните мрежи се оставя впечатлението, че сте хиляди. А на протести и пет хиляди не можете да съберете. Нито на кампаниите си.

Та…..посочете поне един известен, който да е направил нещо смислено от вас.

Елена Гунчева