01.05.2024

Много са интересни геополитическите процеси. Завря казана и сега вече и жабите (едно от наименованията на световния таен елит е Световната жаба) започнаха да се варят, смятаха, че само те ще управляват процеса, но се оказаха вътре в казана. В условия на остро геополитическо противопоставяне, включително с военна сила, световното задкулисие не може да издържи единството си. А щом се боричкат вътре помежду си, то въпрос на време е загубата на власт и влияние.

Подчертавам отново, че тъмният елит успява само защото хората го искат или не могат да разберат, че те са лошите. Успяват и защото внасят безпрецедентно програмиране чрез медиите.

Боричкането вътре в средите им не е новина. То се води от векове. Но сега стана остро и жизненоважно, защото делата им са в много по-голяма степен осветени, отколкото е било примерно преди 20 до 100 години и се наблюдава тежка борба за оцеляване.
Тази вътрешна за ДД борба за власт и оцеляване в причина за ситуацията в Англия през 2022 година. За по-малко от година. И забележете, в процеса участва само консервативната партия. За другите изобщо не говорим. Причините за тежката ротация, която се налага вътре в самия хегемон, ДД, вътре в самото му сърце, не само Лондон като основен източник на световното задкулисие, но и в средите на властимащата върхушка, са гореспоменатите процеси на невъзможност нито да останат тайни, нито да запазват световното господство.

Защо беше нужно да се минава през ротацията Джонсън-Тръс-Сунак, при положение, че още преди лятото се знаеше, че Сунак ще бъде премиер?
Хубав въпрос.
Защото вътре помежду си се боричкат и очевидно имат непреодолими различия. Многократно съм коментирала свръх некомпетентността на хора като Лиз Тръс, която се виждаше далеч преди да я инсталират за премиер. Нещата изглеждат така, сякаш някой в ДД си е загубил многовековния ум за подходящи марионетки, залагайки не за пръв път на смъртоносно неподходяща дори по критериите на ДД. Нещо друго има тук, защото за мен няма никаква логика стигането на властта до Сунак, минавайки през Тръс. Ако му наредят, няма по-компетентен кадър от Сунак да потопи икономиката на Англия. Защо се наложи Тръс да я потопи, че Сунак сега да я вади, при положение, че резултатът ще е един и същ?
ДълбокоДържавни дела, които вече ме уморяват така или иначе.
Малко ще е да се каже, че това е исторически за Англия момент.

Повече исторически от избирането на Барак Обама за първи чернокож президент на САЩ, защото Англия имаше съвсем различен геополитически фон от САЩ. Досега.
В същото време избирането на човек от колониите на важен висок пост не е прецедент в Англия. Но досега кормилото на властта никога не е било извън каймака на английската родова аристокрация, което прави случая Сунак исторически именно заради очевидното подменяне на елита от самия елит. Хегемонът си сменя кожа.

Глобалистката компетентност на Риши Сунак е извън всяко съмнение. Той е доказал се шампион в дисциплината либерал глобална хегемония на финансовия капитал и англо-саксонското превъзходство. Въпреки, че нито е англичанин, нито саксонец. Не ми е известен случай, в който кадър на глобалистите, който има колониален произход, да е извършил предателство спрямо господаря си. Едва ли Сунак ще е първият. Но вижте какво казвам – спрямо господаря си. Значи представителят на разнообразието има господар и той е бял. Това е аксиома в световната конспирация.

Конкретните три теми, които ме занимават, са икономиката, Индия и Украйна. По тях ще съдя за процесите в ДД.
Ако Сунак оправи икономиката на Англия, ще кажа, че HR отделът на ДД е за моментална чистка и изхвърляне на некадърниците оттам.
Ако обаче пропадането на Англия продължи и при Сунак, ще кажа, че става дума за безпрецедентно инсцениране на самоубийство на ДД.

Всички смятат, че Сунак е сложен, за да изтръгне Индия от руската прегръдка. Това ми се струва напълно загубена кауза, но аз неведнъж съм обяснявала, че английската задкулисна държава живее в миналото и няма никаква идея как да върви в бъдещето, което е различно. Тя познава само този модел – създаване и управление на зависими колонии.
Тук изпитът ще е и за трите страни. Да видим Индия дали ще върви със Запада и своя хегемон или с Нова Азия, където е суверенна държава.

Ако бъде уволнен настоящият военен министър на кралството, значи ще се спре помощта за Украйна.
Ако не, значи си продължаваме напред по план.
Завършвам с природната аксиома, че кръвта вода не става.
Следователно вече имаме нов сблъсък вътре в глобализма – корпоративната кръв и народност срещу природната кръв и народност. Да видим кой ще победи. Аз залагам на второто.

Анастасия Гешева