25.04.2024

Анастасия Гешева

Западът се намира в тежка ситуация, но по цял ден обяснява, че Русия е в тежка ситуация. Както е добре известно, това е начин за психическо въздействие, не осветяваш своите проблеми, а само чуждите, своите отричаш. Да, да, знам, че и Путин прави така! Само че за разлика от Путин, който никога не е спирал да се пече на огън, Западът си живееше шапка на тояга. Така че там, където Западът отива, Путин оттам се връща.

Откакто е дошло новото английско правителство, фондовите борси в Англия бележат спад и спад. Новият финансов министър от колониите не вдъхва никакво доверие на борсите. Не успяват да убедят лирата да се стабилизира. И там има умни хора, чиито гласове се заглушават. Впрочем и това е модел на Запада сега, да се управлява тоталитарно, но да твърди, че било демократично. В Европа във всяка държава се заглушават експертни гласове, които говорят и предупреждават, че политиката, която водят глобалистките им политици, е пагубна, самоубийствена и изключително опасна. Няма, млък и шът, който не мълчи, му спретват я секс скандал, я финансов, инструменти безкрайни имат.
Но това не променя и няма да промени факта, че Великобритания е в рецесия, към която върви и ЕС. Всички тези неща се отнасят и за САЩ, която също влиза в рецесия.
Явно рецесията е новото нормално. Вместо да вземат мерки да ограничат този процес, да го предотвратят, политиците на Сорос и Шваб правят точно обратното, забиват държавите си в още повече и повече спад и криза.

Руското общество ще се прочисти до дъно!
От самото начало на войната (Цонче, виж душа, винаги я наричам война, а не специална операция, сложи ми една червена точица) си говорим с ближните души, че сега е началото на прочистването на Русия след разпадането на СССР и ще последва мащабна консолидация, която ще се основава на нови национални и държавни принципи. Да ви кажа, не смея да говоря за това, че на хората им става лошо, не могат да понесат истината, новите принципи в политиката, които идват, ще бъдат много крути в консолидирането на ред и порядък в държавата. Търся меки думи. Няма да има много много либерални неща. Ще има стягане, строяване, ограничаване. Защото това е единственият начин да се обуздае разрушителното въздействие на глобализма.

Потвърждава се и прогнозата ми за активиране на вътрешните глобалистки клетки в Русия. Изцепката на Алла Пугачова е точно по тази линия, да се възбудят всички възможни източници на опорочаване на руската държава и лично на Путин.

У нас.
Коментарът е излишен.
Но ми прави впечатление, че все повече си личат недостатъчните вече нива на разбиране и на Русия, и на Путин, и на случващото се. Не ми се правят анализи на анализаторите. Само това знам, не им достига разбиране! Нужно е още разбиране, за да си в час с реалното потенциално случващо се.

Още една прогноза имам в ход.
Опит за цветна революция в Иран. Почти пълно копиране на случая „Флойд“ в САЩ. След приемането на Иран в ШОС. Очаквам вълна от вътрешни проблеми в цяла Азия.

Вчера в ООН калинките на Шваб Шарл Мишел и Жозеф Борел, изключително нагли, поискали изключване на Русия от СС на ООН. Хайде да видим как ще стане това. Също вчера писах, че никой не съобщава за разговорите между Русия и САЩ за реформиране на СС и включването на нови членове. Вероятно.през разширяване на състава му.

Два много важни пункта за накрая.

Великобритания е в особено положение. Няма държавен глава. При това положение тя не може много да действа.

  1. Вече имаме два оформени конфликта вътре в НАТО. Германия – Полша и Гърция – Турция. Дезитреграцията е в пълен ход. Колко пъти го казах?!?

Анастасия Гешева