18.05.2024

Анастасия Гешева

Западът съществува в лъжа, а сега повече от всякога се ръководи чрез страшни лъжи, ежедневни. Това е проблем и за самото население на Западните държави, то скоро ще се озове в много сериозна ситуация. Все още лъжите минават и инерцията на икономическото и идеологическото минало издържат да пазят паравана на истината за същинското състояние на Запада, както и за същината на силите, които го ръководят.

Хилъри Клинтън пред CNN открито обяви, че САЩ ще се бият с Русия докато я победят, а в Иран ще свалят всяко правителство, което не изпълнява политиката на САЩ. За Иран предвиждат НАСИЛСТВЕНО ПРИНУЖДАВАНЕ на медиите да отразяват „борбата на младите иранки“ срещу тъмния ирански ред. Значи ДД за Иран са избрали този път жените и то младите, за да предизвикат цветна революция.

Хайде да видим как ДД ще победи Русия!!!

Нека да се изясним!
Аз и тези, които мислят и работят като мен, не сме против развитието на обществата. Нито против правата на хората в тях. Но сме категорично против тези права да се определят от САЩ и налагат силово и чрез лъжи и промиване на мозъци! Аз съм против ценностите да ми ги определят САЩ. Както икономическите ценности, така и духовните. Обществата трябва да се развиват, но сами, от само себе си, доброволно и естествено. А не да ми идват Сорос, Гейтс и Шваб и да ми НАЛАГАТ НАСИЛА ценности и начин на живот.

Арабският свят е подложен на същото голямо изпитание, както целия свят. Не е достатъчно само да се определиш, но и да защитиш определената позиция с дела. Думи вече не са достатъчни.
Виждаме, че ДД, след като НЕ УСПЯВА ВЪВ ВОЙНАТА В УКРАЙНА, се насочи към големите съюзници на Русия. Китай засега не могат да го запалят, но ще се опитат. За сметка на това правят всичко възможно да подпалят Иран и да го насочат срещу Саудитска Арабия.
Проблеми има Бразилия и Пакистан.

За сведение на западнофилите, известно е, че всички държавни ръководители в света знаят много добре истината и за Запада и за Русия и за така наречените световни „случайни“ кризи. Но са държани в подчинение да мълчат и лъжат, за да се поддържа лъжата и манипулацията за „демокрация, свободно слово и икономически просперитет“. Някои ги държат чрез страх, други сами са се съгласили да лъжат, трети се насилват да лъжат, но всички знаят, че Западния модел е лъжа! Докаран е до смъртно загниване и само инерцията и лъжите все още пазят воала.
И да не забравя да кажа най-важното.
Понеже все по-трудно се задържа воалът, но все още чрез медиите се създават определени впечатления, то когато излезе някоя гнойна рана, ДД са намерили идеалната причина – Путин. За всичко лошо е виновен Путин!
Извинете, но това е идеалният дебилизъм…

Трябва да се отчете фактът, че ДД са в състояние да държат в подчинение всички останали, които са многократно по-силни от тях.
Онзи ден Путин каза, че колониите на европейските метрополии в момента ги превъзхождат многократно като численост. Например:
Португалия – Бразилия
Англия – Индия
Каза още една истина, че днешните европейски супер богати и модерни столици, тези на колониалните държави и монархии, са строени с богатствата на Африка и Азия. Ужасен е този човек!!!
Какво щяха да са Англия, Холандия, Франция и Испания, ако не бяха били колониални чудовища и кой морал позволява едни да живеят за сметка благата на други? За съжаление, колкото и да е интересен Запада, идва момент, в който не можеш повече да понасяш тези лъжи за живота. Аз не мога.

Също за сведение, София е град на 3500 години с доказан градски и културен живот за 3000 от тях!

Анастасия Гешева