19.05.2024

Започвам да се чудя дали пък всички, дето самоотвержено участвахме в ДАНСwithMe не трябва групово да се извиним на Ореха?

Абсолютно двоен стадарт демонстрираме. Тогава всяка сричка на Пеевски ни взривяваше, сега гледаме да не ѝ обръщаме внимание, че трябва да се замислим и за други работи.

Единствената разлика със сега е, че тогава Пеевски викаше “не се правете, не се правете” към местата на ГЕРБ в парламента (и по-конкретно към Цветанов) и се заканваше да ги измита. А ние показвахме снимки на Фидосова и Цветанов с надписи, че не щем да заменяме туй с онуй.

Накрая не просто не заменихме туй с онуй, ами ги гушкаме страстно заедно. И се правим в тая прегръдка, че не се виждаме в огледалото.

Апропо, помните ли оня въпрос към Борисов, зададен година след Ореха (когато туй и онуй вече се гушкаха, а ние още не се бяхме пъхнали в обятията им).. Та, въпросът беше: г-н Борисов, като се погледнете в огледалото виждате ли Пеевски?

Че Борисов вижда Пеевски е ясно някак. Адресите вече трябва да са други.

И още нещо: Пеевски говори за корупция в президенството. Той е специалист явно. Сигурно знае пътя на копринката. Като гледам опитите на пешките на президента да опонират… сигурно правилно знае Пеевски.

В тоя ред на мисли – и туй (Пеевски) с онуй (Радев) не искаме да заменяме.

Полина Паунова