05.05.2024

Напоследък почти всички световни СМИ – собственост на глобалистите – бълват само лъжи. От „Да спасим украинския народ, като го тъпчем с оръжие“ до „Зърнената криза, предизвикана от агресията на Русия в Украйна“ – и прочие нелепости, предназначени за безкритични получовеци. Свикнахме да разбираме истината, като обръщаме тези лъжи наопаки. Но грандиозна лъжа по отношение на Китай – като тая, която глобалистите пльоснаха в световния ефир снощи – е потресаващ прецедент и той няма да отмине безнаказано.

Кой си позволява да лъже? Безспорно този, който се чувства о-слаб! Тази небивала досега измама на глобализма, е доказателство, че той се е почувствал в невъзможност да задържи в свои ръце юздите на събитията.

Лъже и окултистът, който – за да предизвика реализацията на своите желания, ги обявява за вече осъществени – колкото повече хора повярват и се уплашат от неговите лъжи, толкова по-голяма е вероятността тези лъжи да се въплътят в действителност. По същия начин медиумите при спиритически сеанси предизвикват появата на т. нар. „ларви“ – плазма – материализация на фигури и образи. Да не забравяме, че окултното е водещ фактор при глобалистите. А страхът на хората е хранителната среда на натовската военщина. САЩ хиляди пъти са заявявали, че тяхната култура е „култура на страха“ – ако изобщо може да съществува подобно „определение“ за човешката цивилизация.

Сигурно снощи, след „новината за военен преврат в Китай“, нашите евроатлантици-лилипутковци вече се виждаха как вдигат от леглата и отвеждат своите опоненти по бели гащи в неизвестна посока – по примера на нациките в Киев.

И все пак да дръпнеш опашката на Небесния дракон е много опасно забавление. Той едва ли ще остави това без последствия. Ще очакваме отговора на исполинската двумилиардна държава, на чийто флаг греят пет звезди. Пет са, но могат да се окажат по-мощни от петдесеттте.

Милена Върбанова