25.04.2024

Кириле, Кириле, ще бъдеш първият премиер, който ще трябва да бяга от България, за да се спаси физически! Нагло и открито правиш всичко против волята на народа и го принуждаваш да живее в мизерия, за да изпълняваш ангажиментите си към външни сили, които те направиха премиер. Освен некадърен и некомпетентен, се оказа и сектант в секта в която членуват няколко семейства, един олигарх и няколко обратни, които управляват държавата.

Нямам нищо против обратните и не съм хомофоб, но не съм съгласен на тази база да се създава лоби и сектантски кръг. Не може заради личните нужди и симпатии на Асен Василев да държиш този срам и позор, който се води министър на културата!

По – голямо свлачище от вашата компания няма! Култура няма, пари няма, ток скъп, газ за избрани заради цените, братски държави ни станаха врагове заради вас, а най – вече погубвате пенсионерите и децата ни, които ще плащат вашия бардак с много субстанции. Заради вас сме тръгнали към народен съд, за да се защитим от вашата шайка сексуално незадоволена, политически превъзбудена, геополитически клекнала и вредна за целия народ групичка! Аз не те възприемам като мой премиер,

защото си престъпник! Ти излъга за двойното си гражданство като начало. Казвам ти го като двоен гражданин, който не си е позволил да пристъпва закона, въпреки че щях да съм депутат в НС със сигурен мандат. Казвам ти го и като българин, който вижда националното предателство, което извършваш с онзи ококорения до теб, който плаши децата ми по телевизора, та им забраних да гледат новини!

Чака те народен съд, Кире! Колкото и да бръщолевиш после, че не е демократично! И със сигурност ще си първия премиер, който ще трябва да бяга, за да спаси вредния си живот! Въпросът е кога и как. Но и на това ще му дойде времето. Успех, Кирчо.

Без уважение, Кристиян Коев!

alarmanews.bg