28.03.2024

Финансовата световна война ще бъде една от главните теми на 2023 година и ще се върви към крах и залез на Запада и по тази точка.

Вчерашният ми пост за финансовото състояние на България и истинската причина за желанието да ни вкарат в еврозоната предизвика много голям интерес, затова днес ще разширя темата още.

Глобалистите живеят ограбвайки другите, те не обичат да работят и да произвеждат нещо сами, това е философията на аристокрацията във феодализма и капитализма, никой да не се чуди къде е произхода на днешните хрантутници. Основната цел на ДД е да ограбва всичко произведено някъде от някого и да го ползва тя. За хората остават огризките. Ако човек се обърне назад във времето, не вижда нищо друго освен тази философия, която толкова дълбоко е вклинена, че днес хората се раждат със съзнанието, че да има шепа много богати и милиарди много бедни е в реда на нещата и това е то живота. Именно за да поддържат тази илюзия, тъмните жестоко подтискат хората като ги карат да се борят един с друг и да се състезават за благата, като им внушават, че само умните и красивите могат да имат, а глупавите и грозните никога нямат нищо и дори заслужават своя беден живот.

В момента забелязвам вече контурите на валутната световна война. Трите главни валути на Земята влязоха в схватка за бъдещето – долар, рубла, юан. Като респективно разпределението на силите на валутите повтаря това от геополитиката и стратегическата политика на САЩ, Русия и Китай.

Преди да покажа какво представлява реалната агония, която ДД предизвиква в живота на обществата, ще покажа мнението на швейцарската банка Credit Suisse, което е изказано в прогнозата на банката за 2023 година за еврото. Знаем, че прогнозите на глобалистките банки са озвучаване на вече взети решения!!!

„Що се отнася до еврото , се казва, че Европейският съюз и Европейската централна банка не проявяват интерес към насърчаването на еврото до позицията на валутен хегемон. ЕС и ЕЦБ сега са фокусирани върху това да предпазят обединена Европа от колапс и от посегателствата на някои страни да напуснат еврозоната и да възстановят националните си валути.

От своя страна светът не е готов да приеме еврото: „ Еврозоната все още не е зрял фискален съюз и следователно й липсва надежден актив за целия регион като държавните облигации на САЩ. Това означава, че няма високо ликвиден и хомогенен актив, който останалият свят да може да държи като резерв. Липсата на интегриран капиталов пазар и банков съюз са допълнителни пречки, които намаляват ликвидността на еврото .“

Този цитат го оставям без коментар, всеки да си мисли. Значи световния глобалистки център НЕ ВКЛЮЧВА ЕВРОТО В СПИСЪКА С ВАЛУТИ ЗА БЪДЕЩЕТО И НЕ ГО СЧИТА ЗА НАДЕЖДНО!

Към момента бюджетният дефицит на САЩ е 1,3 трилиона долара. Вътрешният дълг на САЩ е 31 трилиона долара, 121 %. Ето това е сметката. Тези липсващи пари, това са липсващите в държавата пари, са именно това, което глибалистката Дълбока Държава е вземала от хората за себе си. Затова има дълг, недостиг и дупки в бюджета, които се компенсират с печатане на банкноти и различни видове финансови трикове, които са се настанили в живота като икономическа наука.

Почти неизчегъртаеми са вярванията, че световната икономика има едни или други проблеми. Не, единственият проблем е именно този – досега тайният елит на света просто прибира произведените блага за себе си.

Например, Бил Гейтс закупил акции от Бионтех/Пфайзер и спечелил стотици милиони на борсата само от тези акции. Знаем с какво се занимават посочените фирми. И сега Бил Гейтс казва – Аууу, много е страшно, идват нови пандемии, ще трябват нови ваксини! Е как няма да трябват?🤣 Направо са ужасно нужни за…..джоба на собственикът на СЗО.

Ако някой се чуди къде отиват откраднатите от народите пари, ще кажа. Отиват за финансиране на всички идиотщини, които живеем и това продължава с десетки години. Медиите се купуват. Науката се купува, по този показател ставаме свидетели на невероятни „научни открития“, чакам „доказателството“, че Слънцето изгрява от запад.

Културата се купува, храната се купува, образованието се купува, войните се купуват – всичко е сложено чрез тези пари да обслужва единствено и само господарите на планетата.

Идва новата идиотщина – яденето на насекоми. Само наблюдавайте как по абсолютно същия начин като с вируса, Путин и Украйна, ще бъде обработвано съзнанието. Към визитката на умните и красивите освен всички досегашни характеристики ще се прибави и още една – яде скакалци. Нещата са прозрачни, маските са свалени.

Ако някой още не е забелязал, че ЕС цели болестта и смъртта на своите поданици и граждани, надявам се вече да проглежда. Как не приеха нещо полезно, разумно и добро за начин на живот? Ваксините и хитинът в насекомите са еднакво опасни за живота и здравето! Защо трябва да ядем насекоми и да се ваксинираме, защо, кое го налага? България трябва да пресече всички опити това ново безумие да се въведе у нас! Луди ни управляват, луди….

Анастасия Гешева