26.04.2024

Е, хареса ли ви посрещането в Македония? Напразнувахте ли се? Казах ли ви в статията си „О, неразумни и юроде, какво ще „празнуваш“ в Македония?“ що за чудовищно унижение ви готвят? Не беше нужно да съм ясновидец, за да предвидя днешната картинка – този, който лази, винаги е ритан. Този, който, който сам плюе в лицето си, винаги е заплюван. Ето докъде ни докараха 70 години национален нихилизъм, в последните две от които стигнахме дъното на националното предателство и падение пред сърбоманите в Скопие!

Те ви натикаха в земята бе, български министри-плужеци! Обезумях от унижение, като гледах как надменно  говореха вам и на мисирките ви! Как  цинично ви мачкаха! Как се гавреха с вас! Та кой няма да размазва нищожествата и шушумигите, които му лижат подметките? Щяха и да ви скопят – нали са скопяни – но няма как, вие сте си евнуси по рождение!

Българите представлявали опасност за националната сигурност, обществения ред и крехкото здраве на наследниците на Александър Македонски! Как са се кискали, докато са съчинявали тоя шедьовър! Какъв кукиш са показвали, докато са спирали тока „само в едната посока“!

„Наясно са, че ще преглъщате всичко, щом сте отишли при тях със смъкнати гащи!

Боже помилуй, клоунът тръгнал и генератори да им подарява! Ако съществуваха генератори за мозък, трябваше да си монтира един в черепа. Може ли да сте толкова тъпи бе, палячовци! Та нали вчера Радев ни проглушаваше слуха с възхвала на вашата управленска мъдрост!

Възхвала на глупостта!

Край! Да действаме по същество подир тая разгул на всенародното унижение, който докарахте на България! Още утре, нищо че е неделя, обявявате на цяла Европа, че ще наложите вето над влизането на С.Македония в ЕС! Незабавно, иначе всинца вие – и Гълъб, и Радев, ще се пръждосате завинаги! Не искаме да ни управляват посерковци!

Само с вето можете да си измиете задниците! Не съвсем, защото вонята ще ви сподиря до живот. Предателите смърдят.

А Киро, Асен и Лорер, които забъркаха цялата кал – директно в пандиза!

Страшен съд – Народен съд – за всички вас, изнасилвачи на Майка България!“

Милена Върбанова