29.03.2024

Елена Гунчева - Гривова

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'начало свят Te вече саизвадени от употреба германия си даде "леопард" ите на украйна, сега търси стари танкове от швейцария 03.03.2023 20:18 редактор: тодор петров BETANO O.0 HO0.ANAJOHBOCOPT/0O300/ вход #AD f последни четени 09:50 българия германия e поискала от швейцария да й продаде няколко от извадените си употреба танкове "леопард 2", съобщи швейцарското правителство, цитирано от ройтерс. агенцията отбелязва, че подобна сделка би позволила на германия и други страни да увеличат военната си помощ за украйна. нои преизчисли служебно пенсиите близо 336 000 работещи пенсионери 09:39 криминално двоен скок дрогирани дрог шофьори наркотиците'

По време на война, преди сватба и след лов се лъже най-много. Психологическата война съпътства бойната такава. Например от медиите на верните ни демократични партньори /тоест тези велики сили, които ни таковат/, разбираме, че още миналата пролет Русия е свършила горивото за танкова, свършила е ракетите и снарядите. Явно от една година рашките се бият в УкраИната с прави лопати и ги замерят с прашки /за младежите – прашка е ловно приспособление от дърво и ластик, което изстрелва надалеч разни неща като хартиени фунийки, камъни и т.н., другото е от извратеното ви въображение/. Разбрахме също така, че руснаците крадат чипове от стари перални, за да правят дронове от тях. Аз гледАх, гледАх моята пералня и установих, че не мога да направя дрон от нея, ама може и да не ги разбирам тия работи.

Сега демократичните ни партньори ни уведомявам, че Путин вадил от музеите старите танкове, щото свършил новите в Украйна /ония, новите, дето миналата година им свърши горивото и си седят на къра без гориво и ръждясват/. По презумпция се разбира, че евроатлантическите държави изпращат на Зеленчук само най-последните писъци в отбранителната техника, а не бракуваната такава, каквито злостни слухове разпространяват рашките.

Аз доста се чудя и какво точно ние сме им изпратили с оглед въоръжението на българската армия. Като знам как укрите настояваха за ракетните ни комплекси С-300 от 80-те години, явно старата техника е доста ценна и върши работа, за разлика от новите американски оръжия, които се скапват. Впрочем имам стара руска ютия, която е на моя възраст. И работи чудесно. За този период смених повече от десет ютии Тефал с най-сигурни и дълги гаранции. Та такива ми ти работи….

Впрочем, булката – Зеленски – е чесНа. Кълнем се в Ф-16!

Елена Гунчева-Гривова