27.04.2024

ИДИЛ е създадена от САЩ и службите на Запада бойна групировка, която да изпълнява техните мокри поръчки. Тя е групировка, която е създадена, финансирана и управлявана от САЩ и Запада. В тази групировка няма родолюбци, защото тя е сбирщина от наемници от всякакви страни. Поемането на отговорност за атентата в Москва не е нищо друго освен признаването на САЩ и Запада, че именно те са наредили и платили за извършването на този чудовищен атентат. Разбира се, ще бъдат заловени няколкото души, които извършиха атентата, но няма да бъдат изправени пред съда онези, които го финансираха и организираха. А, каква беше целта на този атентат? Целта на „демократичните“ САЩ и Запада бе да вдигнат руския народ срещу Президента на Руската федерация – Владимир Путин. Но, това няма да стане. Тия червеи не знаят, че точно един такъв акт ще сплоти руския народ и още повече ще заобичат президента си. Руският народ не се поддава на такива машинации и трикове. Това е интелигентна нация, която може да различи истината от лъжата. Той не се влияе като нас от западните мнения и твърдения, че видиш ли, ИДИЛ са извършили атентата, защото Русия се борила срещу исляма. Напротив, Русия е една от малкото държави в света която уважава всяка една религия, в това число и мюсюлманската. На тези твърдения може да се върже всеки полуидиот или завършен такъв.

Всички сме свидетели в кои държави ИДИЛ извършват атентати – държави в които САЩ и Запада имат интереси или им се ще да имат интереси. Е, Русия е една от тях. Всички ние знаем какви атентати извърши ИДИЛ в Ирак, Сирия, Либия, които държави са мюсюлмански. Е, няма как да ме убедите, че този атентат е свързан с политиката на Русия спрямо исляма. Освен това, ако наистина е така, това означава, че членовете и бойците на ИДИЛ са мюсюлмани, а по време на свещения за мюсюлманите месец Рамадан, мюсюлманите са щедри, смирени и никога не биха извършили такъв акт по време на пости. Не на последно място, но мюсюлманин мюсюлманин не убива. На този концерт е имало и мюсюлмани.
За мое учудване, през изминалите два дни от атентата, мои приятели, които бяха против Путин, сега са на негова страна.
Господ и Аллах да ви накажат, лешояди и мърши такива.

Поклон и съболезнования за жертвите на този терористичен акт извършен по най-безобразния и не морален начин. Ако Господ ме срещне с някой от политиците на САЩ или Запада, НК няма да ме спре. А не ме ли срещне с такъв, поне с душата си ще наруша НК. С цялата си душа ще ги презирам.

Аз и много мои приятели запалихме по свещ за душите на разстреляните на концерта. Всеки нормален човек го направи. Путин също. А, някой от западните политици да сте чули или видели да запали свещ? Не, няма и да видите.
Скъпи роднини, близки и приятели на загиналите и ранените в този терористичен акт, душите ни са с вас.

Скърбя с вас: Мажд Алгафари