16.04.2024

Знаете ли от кои щати са по-голямата част от американската армия? От бедните. Това са момчета, които нямат шанс да имат дори нормална социална осигуровка събрани от бедните гета и райони. Ако оживеят след продължително пребиваване в критични точки на света, те придобиват статут на човешки същества. Целта на всички тях е да добутат до края на срока от договора им с армията на страната.

Както за самите САЩ така и в целия свят американската държавна машина ползва хората за собствената си машина за месо. Спомнете си, че самия Байдън го каза публично: „Нарушени са американските интереси в Украйна, ще има война“. Американски интереси в Украйна?! Представяте ли си! И в името на тези техни само американски интереси цели държави се заличават от географската карта. Вижте от Близкия изток какво остана. Сега наред са украинците, които водени от примитивна историческа злоба не разбират, че са пушечно месо в американска стратегия, а не герои. Войници, които се изпращат на сигурно смърт с лека ръка на първа линия са допустими жертви.

Украйна е почти разрушена, унищожена, заличена.

Тя беше напомпана от НАТО да воюва срещу Русия много преди да започне открития конфликт. Преди открития имаше дълъг скрит конфликт с големи жертви. Всеки с руско самосъзнание се прочистваше на етнически признак, както и неговите близки. Това беше дълъг процес на етническо прочистване в огромни територии, който имаше само една цел – да предизвика руска реакция. И я предизвика! От почти една година два братски народа се убиват, а англосаксонците си топлят ръцете от техния огън. Украйна няма никакъв шанс да върне парите с които задлъжня и това е финансова схема играна не веднъж. Днес украинците нямат вече държава, защото тя не им принадлежи по никакъв начин за следващите 500 години. Но умират без да съзнават, че не го правят за собствената си държава, която много отдавна загубиха безвъзвратно. Те вече нямат държава.

Това не трябва да се случва и с нас, българите! Събудете се.

Знаете, че българският натовски и европейски статут е като на украинците – за убиване.

Николай Марков