26.04.2024

Напоследък се засили страха от ядрени удари и последствията им, затова ще кажа какво мисля. Този страх се управлява по абсолютно същия начин чрез медиите, както управляваха страха от ковид, в резултат на който, хората само като разбираха, че имат ковид, тичаха към болниците и лягаха да умират. Абсолютно същият процес е и с ядрен удар. Повтарят го, налагат го, работят върху сетивата с цел да продължат демонизирането на Русия и създаване на страх от Русия. Както и демонизиране на всеки друг, който може да се осмели да защити Русия или да внася разум в отношението към нея и нейните управляващи.

Другата причина, поради която разгръщат „заплахата“ от ядрен удар, е да продължат подчинението на Украйна чрез страх и съответно да засилят омразата към Русия у украинците. Тя и без това е на огнено червеното ниво на скАлата.

Няма да има ядрен удар!

Защото ако има, това означава моментален край на цивилизацията и преди всичко ще изчезне Западът от картата на света.

Вярно е, че западните лидери, до един членове на Дълбоката Държава и управляващи в нейно име, са толкова уверени в правото си и силата си над света и над Русия като техен антипод, че изобщо не се притесняват да мислят, че Русия НИКОГА НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Да, това е чиста игра на нерви. Ядрен удар не е нищо друго, освен екзотичен каприз на глобалистите, които плашат с него, за да прикрият близкия си край. Не че те няма да посмеят да взривят атомна бомба, та те са го правили, с удоволствие биха го направили отново! Нека не се забравя, че САЩ са единствената държава, която си позволи волността да извърши ядрени взривове, не Русия. Така че, ако могат, пак ще го направят. Но работата е там, че вече не могат. Времето им изтече. Хората трябва просто да управляват този страх в себе си. Повече вяра, повече доверие в Разума. На Запад неслучайно правят всичко възможно да прекъснат връзката на хората с Бога. Защото без връзка, хората са балони с хелий, които се движат подухвани от давоски или някакъв друг вятър накъдето реши някой богат малоумник. Светът не е създаден за блюдо на глобалисткия планктон и живота на Земята не зависи от тях.

Като споменах балон, видно е, че се отвори нова глава в геополитическата обстановка – Как да се лети с балон над Северна Америка? И американската и канадската държава нямат идея как балоните се озовават над главите им и това е голямата тайна на тези дни. Канадската министърка на отбраната (знае се, че в либерал-глобалния концлагер управлението на процесите в живота се извършва от тези, които нямат никакви познания и способности как да ги извършват тези процеси) направи уплашено и доста кухо заявление, че новият свален балон над Канада …..ПРЕЧЕЛ НА ТРАФИКА НА САМОЛЕТИТЕ И ЗАТОВА ГО СВАЛИЛИ. Ако не беше пречел на движението над Канада, нямаше да е проблем, така излиза.

Истината е, че САЩ са в истерия, защото не знаят как да неутрализират новата форма на достигане до територията им с обект, който може да носи на борда си всичко – от шоколад и фотокамера до бойни глави и малки ракети.

Друга истина, която не участва в медийния световен обмен е, че китайски балони са извършили заснемане на територията на Турция след земетресението през….облаци.

И още една новина не намира място в нашите и световни медии. Вчерашните поредни битки по френските улици и площади. Народът срещу френските сили. Арестувани, бити, погроми, руини, това е засега резултатът от щастливото глобалистко управление във Франция. Руските медии съобщават, но у нас не се излъчват, така че всичко е наред!

Анастасия Гешева