28.04.2024

Елена Гунчева - Гривова

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Сложната политическа шизофрения на Възраждане всеки ден ме хвърля в размисъл. На първо място виждам, че кандидатът им за кмет на Варна, освен, че ще спре изграждането на централа на военна база там /по какъв начин смята да го направи, за мен е пълна загадка, защото надали някой ще пита кмета, дори да стане такъв/, иска и да ПРИОРИТИЗИРА ИЗГРАЖДАНЕТО НА МАГИСТРАЛИ!

А сега се замислете КОЙ точно много си пада по магистралите и много иска да строи такива? Ами ГЕРБ и БОРИСОВ! За тях строителството /съответно кражбите/ от магистрали е жизненонеобходимо за оцеляването им. Да напомня, че по времето на ГЕРБ пропищяхме от тези магистрали.

След това виждам, че възрожденецът му се иска правителството да привлече европейски средства за строителството. Тоест мръсни евраци за нашите магистрали. Май щяхме да излизаме от ЕС /в началната програма на Възраждане/, а след това нещо да предоговаряме /кой ли ще го разреши/? Но междувременно еврото ни трябва за магистралитеИ, ако Възраждане НЕ СА първа политическа сила и не успеят да съставят правителство, какво правим? Пак ли Борисов строи тези магистрали с европейски средства? Или пък увеличава данъците, за да строи магистрали?

Уважаеми възрожденци, българите магистрали не ядат. Впрочем малко от българите ядат и трюфели. Вземете си уточнете какво точно искате, че накрая феновете ви съвсем ще разковат дюшемето!

Елена Гунчева-Гривова