20.04.2024

Анастасия Гешева

Мнението ми, изразено в Дискусионен клуб, че ЕС ще се опита да разубеди Китай от съюз с Русия, се потвърждава напълно само ден след първите визити по списък в Пекин.

Макрон директно се опита да заплаши Китай, че ако даде оръжия на Русия, това ще бъде много лошо решение и ще доведе до проблеми за азиатския колос.

Бреййй, много нагли тия бе!

Значи Западът като дава оръжие на Украйна е хубаво, Китай ако дава на Русия, е лошо! Заплахи, уговаряне, склоняване към предателство – това засега излиза като теми от разговорите в Пекин.

Потвърждение на друго мое мнение, че срещата Путин-Си е исторически нов световен етап, е и огласеното от американското НПО „Институт за изследване на войната“ (познайте кой го финансира) западно заблуждение на света, че Си Дзинпин всъщност не бил приел поканата на Русия да стане съюзник във формирането на антиглобалистки световен център.

О не драги американци, Русия предложи и Китай определено се съгласи да се изгради нов световен център, който елиминира САЩ и Англия като единствени световни хегемони!

Нещо повече, в подписаната вчера руска доктрина за външната политика на РФ се казва изрично, че Русия ще обърне изключително внимание на процеса отстраняване доминиращото влияние на САЩ над народите в света и ще работи за създаване на условия във всяка държава, която желае да се освободи от неоколониалното и хегемонистично присъствие на САЩ и Англия на територията си. Това по същество означава, че Русия става контрапункт на глибалистката мрежа на Сорос и сие чрез подобни на техните средства за влияние в други държави.

Означава, че Русия ще създава свои комуникационни и информационни мрежи за изхвърляне американското влияние от дадена държава и заменянето им с руско.

Доктрината от 31 март 2023 година представлява фактическа заявка на РФ за глобален световен хегемон, който представлява контрапункт на САЩ и евро атлантическата общност.

Русия създава същата мрежа на влияние върху света, каквато имат в момента глобалистите, само че с други морални цели и методи, описани подробно в документа.

Ето изводът:

ОТТУК НАСЕТНЕ ВСЕКИ НАРОД И КОНТИНЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ БЪДЕЩЕТО СИ С ЦЕННОСТИТЕ НА АМЕРИКА ИЛИ НА РУСИЯ.

В момента се намираме в зона на остро противопоставяне и Владимир Путин направи следващата крачка в изграждането на новия световен ред, поставяйки Русия като център на друг глобален модел.

Защо Китай в момента е така търсен? Причината е във факта, че евроатлантическата общност се притесни от случващото се и чрез Китай ще се опитат да вържат отново Русия. Отново се издават като тежки неграмотници, които не си учат уроците и вечно идват в клас без да знаят за какво става дума. В новата руска доктрина изрично се казва, че Русия ще поддържа отношения с Европа и САЩ само при условие, че се откажат от деструктивната русофобия. В противен случай тези два субекта за Русия представляват празно пространство.

За България какво да кажа?

Предвид и утрешните избори, които ще се превърнат исторически по своята същност в постоянно променящия се пред очите ни световен ред. Имам да кажа две неща.

Първо.

Война на българите срещу руснаците е червена линия за България.

Второ.

Българинът Николай Малинов беше избран за председател на световната организация на русофилите, която се учреди преди месец под егидата на Сергей Лавров и включва 42 държави. Това е нещо, което никой български евро-атлантик не е постигнал в структурите на евроатлантическата пропагандна мрежа.

България има основна роля в създаващият се нов световен ред.

Анастасия Гешева