25.04.2024

След като Европа се оказа мястото на света, което най-бързо и дълбоко потъва в пропастта на политическото затриване на цивилизацията (заедно с Австралия и Канада), ми се струва, че много добре лъсна един исторически факт.
Как точно европейската аристокрация, която като върхушка управлява континента и чрез него целия останал свят, успя да подчини територии и народи, многократно надвишаващи нея?

Всички решения за енергийните източници, които Европа зарежда от Русия, са насочени против Русия. Това е ясно.
Не е ясно защо тогава Европа много тежко се сърди, тръшка се и изисква с тропане на крак Русия да изпълнява задълженията си?
Значи те искат да удушат Русия и в същото време искат тя да не реагира!

ЕТО ТАКА СА ЗАВЛАДЕЛИ СВЕТА.

Изнасилваш някого и го биеш, ако мърда.

Путин вчера на източния икономически форум отново, за пореден път, обясни какво прави и защо. Аз разбирам отлично всички, на които не им харесва това, което той обяснява и особено това, което той прави. Защото това, което той прави със сигурност е първият световно сериозен опит да бъде отхвърлен октопода на западния империалистически глобализъм, преведено на човешки език – Западът си избира вкусна хапка и я лапа. Западът си набеляза изключително вкусна, може би най-вкусната хапка в историята, Русия, да я глътне, обаче нещо се обърка и ако можете да си представите хапката, набодена и поднесена до устата на зиналата бездънна паст на едно отвратително тлъсто и мазно чудовище, изяло всичко живо на този свят (това е буквално твърдение), внезапно да спре пред устата и да се отдръпне от нея, ще разберете злобата, бесовете, яростта, омразата и безсилието на чудовището.

Тази метафора е буквално вярна!
Затова и Путин е мразен и проклинат, почернен като демон и със сигурност най-тежко преследван човек на планетата.
Няма да стане!
То не е само до личността на Путин, но и до това, Което седи зад него и го пази и направлява.
Западната кауза точно тук и сега приключи многовековния си постоянен грабителски марш.

За сведение, изявленията на Путин вчера са били предавани пряко по CNN.
По отношение на газа той каза, че в никакъв случай Русия няма да продава газ на държави, които поставят условия на цените по действащи вече договори. Това важи най-вече за така наречените враждебни (неприятелски отдавна не е действащото определение) държави, които основно са от ЕС, включително България.
Тоест, държиш се гадно, лошо и просташки с Русия, намираш си газ другаде и си плащаш за него други суми, ако можеш.
Политиката на ЕС – да мразим Русия, но да ползваме газа и – свърши. Свърши! Вие това разбирате ли го? Разбирате ли, че България в близко бъдеще ще трябва да моли тези като мен да участват в отношенията ни с Русия, за да имаме възможност за търговия?
Изобщо не се шегувам, със сегашните хора пътят напред е затворен.

Не е само газът.
За всичко вече така ще стоят нещата.

Европа, ако продължава да се управлява така, много бързо ще загине цивилизационно. Скоро я сравних с Титаник, потвърждавам сравнението си.
Путин нарече Борел „дрънкащ“ празни приказки. Ние европейците знаем много добре колко са празни приказките на евробюрократичното туловище, решаващо съдбините ни всеки ден, вземащо унищожителни за народите решения при петцифрени месечни заплати и още толкова от допълнителни бонуси на вземащите решенията.

Полша е решила да направи всичко възможно да събуди спящото чудовище Германия и аз много се радвам, честно казано. Полша верно ще поиска официално репарации от Германия на стойност 1 трилион и 300 милиарда долара до края на 2022 година.
Събуди ли се Германия, глобализмът ще рухне.

А, да не забравя да кажа, че индийската икономика измести британската от петото място в света. Впрочем Путин и това припомни, че сегашният нов премиер на Великобритания НЕ Е ИЗБРАН ОТ НАРОДА, А НАЗНАЧЕН ОТ ПАРТИЯТА. Къде тук е демокрацията, попита той. Е къде е, де?
Европейско ми е!

Анастасия Гешева