19.04.2024

Разочарованието ми от Възраждане идва най-вече от пълната им липса на възпитание и интелект. Ясно е, че сме врагове. Ясно е, че аз ще положа всички усилия да поправя грешката си да помогна на едни фашизоиди и илитерати да се докопат до власт. Но! Аз не ходя по техните стени да ги плюя, обиждам, да се държа като пиян каруцар. Те обаче не спряха да ми висят като сополи на страницата и да я цапат, да ме псуват, обиждат, опитват да унижават и общо взето да се държат като ше@@@и на пазар. Особено жените.

Аз лично не намирам какво толкова му харесват, но е факт хилядите леко издухани откъм интелект фенки на КК. Озлоблението им към мен от развенчаването на идола им стига до змийско съскане и точене на лиги от бяс на МОЯТА страница. За троловете на Анна и Йовка е ясно, те поне знаят защо го правят – за пари. Но се постига обратният ефект -аз посочвам вашите грешки, вие сте длъжни да ги обясните на хората. Аз не съм длъжна да се обяснявам на всеки неграмотник, който ме плюе, обижда и клевети на моята стена.

Не съм безгрешна, но пък и вие не сте хората, които имате правото като каруцари да ме обиждате и клеветите на моята стена. Можете да го правите на своята. Или може би ви спира това, че имате по 200 приятели и само майките ви и мъжете ви четат рецептите, които обикновено публикувате. Но все пак някаква хигиена трябва да се спазва.

Разни лелки за КоцИ като Таня Манова и прочие влюбени големи бели птици по 24 часа висят на страницата ми и ме обиждат вулгарно. В случая това говори повече за тях и партийката им, отколкото за мен. Защото мен, за разлика от тях, хората ме познават.

Говорих истината за Борисов, сега ще я говоря и за патерицата му Костя. Колкото и да беснеете и злобеете. Просто на всяка провокация, предизвикана от вашето невъзпитание и простащина, ще има удар. На всяка! Опитайте се да го осмислите или накарайте някой по-умен да ви го обясни. Никой не е длъжен да ви търпи простотиите и невъзпитанието. Развявайте си ги на вашите стени.

Елена Гунчева