02.05.2024

Скандални разкрития какво. се случва в община Несебър само 4 дни преди местният вот.

Според думите на нашият източник, на който явно вече му е писнало от машинациите, манипулациите и заплахите от страна на Николай Димитров към служителите в общинските предприятия на територията на община Несебър.

Николай Димитров и назначеният от него за шеф на „БКСО“ – Несебър, Димитър Панев от няколко дни буквално заплашват и страхуват, служителите на „БКСО“ – Несебър, че ако не бъде избран отново за кмет Николай Димитров, то това предприятие ще бъде закрито.

Според източника кандидата за пети мандат Николай Димитров и шефът на предприятието Димитър Панев, буквално всеки ден, правят предизборни събрания на територията на базата на „БКСО“.

„Важно е да знаете, че ако не съм кмет, то това предприятие ще бъде закрито, а вие няма да има къде, да работите. Затова трябва да гласувате за мен…“ – с тези думи Николай Димитров, плаши и страхува през последната една седмица служителите, а Панев му приглася, че това ставало ясно от изявленията на някои от кандидатите за кметове по време на предизборните им срещи.

Естествено това е с цел да се използват страховете на над 700 човека и техните семейства, които в голямата си част са от ромски произход.

Източника ни добавя още, че Николай Димитров вместо да се замисли, защо повече от 16 години буквално държи постоянно на минимални заплати всички тези хора, в тази малка армия от гласоподаватели, която той лично сам си създаде, за да гласува на избори само и единствено за него. Сега е тръгнал да я плаши, че някой щял да закрива това предприятие и да ги остави без работа на улицата?

Кое налага да плаши и страхува работещите в „БКСО“ Несебър? Това ли му е разбирането за предизборна кампания?

Факт ли е вече? Че е и самият той е наясно, че ще загуби тези избори, както се говори в цялата община Несебър и че общината ще има нов кмет, много скоро? Защо се използват страховете на хората от малцинствата, защо ги лъжат, това ли им представата за управление и развитие на община Несебър?

Този човек Николай Димитров, от 16 години манипулира всички, постоянно се подхвърлят обещания и след това не се изпълняват. Проблемите и в това предприятие, както и цялата община Несебър са огромни, но никой не смее да говори на глас, споделя още източника ни, като добавя, че Николай Димитров и Димитър Панев, може и да се опитват да се заиграват със страховете на хората, но всички са наясно, че тяхната борба е те да си запазят постовете, за да могат да си правят далаверите и да се обогатяват лично те още 4 години.

https://nesebarinfo.eu/