28.03.2024

Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно. Явно на тези люде това им е основната задача!

Дни наред спорят за минималната работна заплата, на която самото име подсказва, че е крайно недостатъчна! Спорят за някакво мижаво увеличение, което щяло да струва някакви милиони, а с каква лекота гласуваха милиардите за самолети на картинка? С каква лекота гласуваха да се даде оръжие за стотици милиони на Украйна, с каква лекота се раздадоха стотици милиони за издръжка на украинските бежанци, с каква лекота си гласуваха собствените многохилядни заплати депутатите, но… спорят за мижавата минимална заплата, която е крайно недостатъчна за нормален живот!

Не ви ли е срам бе? Не ви ли е срам, че затворихте белодробната болница във Варна с бездействието си, заради някаква мижава сметка за ток и изпратихте болните да умират по домовете си? Не ви ли е срам, че продължаваме да събираме капачки, за да купим линейка за недоносените дечица, докато депутатите се возят в скъпи лимузини за безцелните си дела?

Помнете, за всичко идва Видьов ден!

Димитър Байрактаров