18.05.2024

ИДИЛ в България

ДАЕШ в България

Алкайда в България

Спомняте ли си събитията в Афганистан, Ирак, Либия и Сирия по отношение на паметниците и историческите факти?

Тогава едни групировки, създадени от САЩ режеха, сваляха, разрушаваха, оскверняваха исторически паметници в тези три държави. Удрят там където най-боли. Удрят по историята на народите. Крадат исторически артефакти. Тук в България си имаме ИДИЛ и ДАЕШ. Но изродите от щатското посолство, първо вкараха ръководителите на тези групировки в управлението на държавата, а след това ги насъскаха да рушат и свалят паметниците в България. Сценария е един и същ. Извършителите също. Кой от нашите /впрочем – техните/ управници е българският Усама Бен Ладен, кой е българският Абу Мусаб Алзеркауи, кой е българският Ибрахим Али Албадри?!? Кой, кой е?

И в Сирия, и в Ирак, и в Либия, първо повярваха на тези групировки и си мислиха, че те ще им донесат и извоюват по-добър живот, но след това разбраха, че всъщност никога няма да получат това, което им е обещано.

Групировките бяха представени на цивилното население, че това са хора, които идват да ги спасят от робството, от несправедливостта, че ще им живеят по-добър живот. Но… Но сега разбраха, че всъщност това са групировки на злото. Хора, платени и наемани от Запада, които да покарат политиката на Запада.

При нас е същото. Едни наемници от Запада изпълняват зловещата политика на Запада. Нашата ИДИЛ ни управлява.

Оставам на вас да коментирате.

Поздрави: Мажд Алгафари – мислител