18.05.2024

Страхил Ангелов

Предаване по БНР сее руска пропаганда и дезинформация, се казва в публикация във Фейсбук на украинското посолство в София.

Възмущението на мисията е предизвикано от анонса за гостуването на руския посланик Елеонора Митрофанова в предаването „Политически НЕкоректно“.

Тези „дипломати“ защо не се поинтересуваха от последното проучване, в което 68% от българите заяват, че са ПРОТИВ помощта на България за Украйна.

Т.е НЕ ПОДКРЕПЯТ фашизоидната шайка, която е инсталирана да управлява онази територия.

Истината е, че повечето мои сънародници откровенно ненавиждат Украйна и не искат да чуват повече за нея! Това е. Дали ви харесва или не ми е все едно!

Аз и семейството ми НЕ ПОДКРЕПЯМЕ Украйна!

Няма как да си на страната на корумпирани нацисти, които убиваха хора, само защото искаха да се наричат руснаци, гориха живи хора пред очите на цялата т.нар. „демократична общност“ и маршируваха по улиците на Киев издигайки антисемитски и фашистки лозунги!

Да подкрепям власт дошла с кървав преврат, която забрани партии, закри медии и извърши хиляди провокации само за да предизвика войната с Русия и сега да ми се представя за „жертва“, не е в мой стил!

А след цялата гнусотия, която съм принуден да търпя в Родината си заради някакви украински изроди, вече да кажа, че не ги подкрепям е доста смекчен вариант на истинските ми чувства!

С две думи г-да украинци, налягайте си парцалите и не ми давайте акъл какво може да слушам по националното си радио и какво не и то с наглия си арогантен и заповеднически тон!

Тук не е Киев и никога няма да бъде! И имайте предвид, че заради вас ситуацията в България вече е доста напрегната и всички сме изнервени, а всяка ваша поява дразни и нагнетява допълнително страстите.

Страхил Ангелов