07.05.2024

„Моя позната жена, която е съпруга на бивш “ГЛОБАЛИСТ”, се озова на бизнес среща, на която не трябваше да присъства. Тя някак просто се присъедини към някого, с когото работи. Срещата беше в огромна излъскана футуристична корпоративна сграда около София.
Темата беше за поставянето на нова компютърна навигационна система в тяхната линия търговски летящи “ДРОН-ове”. Типът, който превозва хора и товари, по същество – автомобили и камиони, които летят.
Жената моментално беше изумена от разговора. Колкото и да е очарователна, тя започна да задава въпроси: „Това ли ще използват всички след 20 години?“

Те й се изсмяха и й казаха, че те ще летят из града СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!!! – И че правителството в момента разработва нови правила за летене, за да позволи летящите превозни средства.
Дали летящите обекти в новините са свързани с факта, че въздушното ни пространство е на път да претърпи мащабна ревизия?
Казаха й, че България се опитва да изпревари САЩ и Китай, които също са доста напреднали в тази технология. Тогава те предложиха да й покажат превозните средства!

Тя скоро се озова (на закрито), седнала в много елегантно изглеждащ дрон за спортна кола, пълен с 2 седалки. Те също имаха семейни превозни средства, камиони и големи товарни дронове.
Проектът все още беше доста таен, така че не й беше позволено да ги снима, но предполагам, че това няма да продължи още дълго. „Трябва ли да се научиш да летиш?“, попита тя. „Не“, отговориха те. Просто сядате в него и му казвате къде искате да отидете и той ви пуска там като колет от “Amazon”!
Те също така й обясниха, че камионите и дори търговските самолети скоро ще останат в миналото. Големите „автобусни“ дронове също биха ги заменили!!

Сега това ме кара да се замисля за факта, че всички пилоти на авиокомпании получиха тези измамни инжекции срещу Кромид19» и падат като мухи, както и за факта, че FAA» току-що наруши правилата за безопасност, като дори им позволи да приемат експериментални медицински лечения. Както вероятно знаете, никой от джабнатите не е законно предназначен да лети.
Както казах в миналото, пилотите скоро ще бъдат излишни от изискванията, а сега те удобно умират. (Както и нелегално летене) Предполагам, че сега знаем защо?
Те дадоха на дамата тази визитка, тъй като не й бяха разрешени снимки, така че не се колебайте да ги намерите, въпреки, че този проект все още е в тайна.

Home

Mariela Nordell

Може да бъде изображение с 1 човек и АрктикаМоже да бъде изображение с текст, който гласи 'ATOS AUTONOMOUS TRANSPORT AND OPEN SYSTEMS ASSOCIATION'