19.05.2024

 

И нелепият Академик се наредил в хора на оплаквачките:

“От години Навални е символ на борбата срещу диктатурата в Русия, на борбата за свободно слово, на това, че човек не може да бъде затварян заради различно мнение.”

(Интернет)

Човек не може да бъде затварян заради РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ, нали Денков!

Но съвсем спокойно и законосъобразно РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ може да бъде квалифицирано като ДЕЗИНФОРМАЦИЯ или РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ПРОПАГАНДНИТЕ ОПОРКИ НА АГРЕСОРА ПУТИН – по предлагания от вашата парламентарна група законопроект!

С всички последствия за изразителя и разпространителя на РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ!

„Законопроект на ПП-ДБ предвижда въвеждане на мерки за превенция на дезинформацията, похвалиха се от коалицията. Те са подготвили изменения в Закона за електронните съобщения.

С него се въвеждат изрични компетенции на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) и на министъра на електронното управление по определяне и привеждане в действие на политиката за ограничаване на системните рискове, свързани с незаконното съдържание и онлайн дезинформацията.“

(Интернет)

Успяхте отново да вкарате в едно изречение загрижеността ви за спазването на ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА в Русия и ревностното ви усърдие да ограничите и напълно изкорените същите тези ЧОВЕШКИ ПРАВА в България – чрез прокарването на гореспоменатия закон за Дезинформацията!

Наглост на квадрат!

И още една смайваща и невъобразима наглост изтече в публичното пространство в същия ден:

„Борисов към Рейндерс: Борбата с корупцията и съдебната реформа остават централен приоритет за ГЕРБ“

(Интернет)

ГЕРБ и борбата с Корупцията – под един покрив! Mamma mia!

Епичната битка на ГЕРБ с Корупцията продължавала вече дълги години – дори била „централен приоритет“ за ГЕРБ!

Така я притискат и мачкат Корупцията в ГЕРБ – че се е настанила най-удобно на най-личното място – Председателското! И се наслаждава на пълен покой!

И е станала отдавна синоним на ГЕРБ!

НИКОЛАЙ РИЗОВ