17.06.2024

Страхил Ангелов

На всички демагози и заболели душевно пропагандисти на новата псевдолиберална нормалност, която един сенчест и сатанизиран елит се опитва силово да налага на човечеството, искам да обясня, че АЗ и много други като мен имаме имунитет и няма да им се получи! Пресолената ви гозба вече не става за ядене и никой не я иска. Който ви е вменил, че сте изразител на „истината“ от последна инстанция и че само вие имате монопол над нея, жестоко ви е подвел.

Всичките клишета за евроатлантизъм, демокрация, права на човека, правова държава, световен ред основан на правила, руска заплаха, полова неутралност и други подобни, които медийния октопод ланисира и безогледно натрапва на народа ми искренно ме разсмиват и будят в мен презрение към интелектуалната нищета на „производителите“ на тази пошла и лишена от смисъл демагогия.

Според безумните пропагандни наративи на шепа нискоинтелигентни и бездарни „актьори“ на либералната дехуманизирана секта, ако не рзвявам бодряшки украинското знаме и не възхвалявам узурпаторът Зеленски съм деградирал маргинал, който е на грешната страна на историята. Щом не се страхувам от Путин и не повтарям като развалена грамофонна плоча, че руския народ трябва да бъде изтребен и всичко свързано с Русия да се заличи от историята на човечеството, значи съм четирихилядник и контрапродуктивен трол, реализиращ хибридни атаки срещу „прекрасния нов свят“, към който ни води финансовата глобалистка олигархия, седяща върху една печатница за пари. Печатница, която вече прегря и скоро ще и свърши мастилото и хартията!

След като не харесвам начина, по който чиновничката на Сорос Урсула управлява Европейския съюз, в който Родината ми членува и призовавам за промяна в структурата и цялостната му концепция, това моментално означава, че съм анти-европеец и заслужавам да бродя вечно самотен из необятните полета на Сибир.

Това, че се самоопределям като хетеросексуален бял мъж и християнин влудява девиантната пропагандиска клика и силно активизира розовата необолшевишка секта. Непризнаването на хомосексуализмът и содомията за висши добродетели на модерността, автоматично ме превръща в хомофоб, който спешно трябва да бъде стигматизиран и изселен в източните сатрапии на Путин и Си.

Фактът, че предпочитам българският флаг пред този на дъгата, символизиращ космополитизма на либералния модерен авангард, ме превръща в смъртен враг и краен националист, който вместо да търси щастлив живот в затъналото в духовна и вече икономическа нищета „глобално село“, плямпа за суверенитет и национален интерес. Всички, които носим България в сърцата си и виждаме бъдещето на децата си неразривно свързано с нея, според теоретиците на либералджендъризма сме опростачена група назадничави мизантропи и бай Ганьовци, които спират прогреса и „правилното“ развитие на обществото.

Това, че не ликувам с телшки ентусиазъм за всяко нещастие, сполетяло народи или техни ръководители, които отказват да прегърнат идиотската ви идеология, не ме прави получовек, който се противопоставя на прогреса. Напротив! Вашият прогресизъм е античовешки, непризнаващ никакви морални и хуманни ценности като съпричастност, солидарност и емпатия. Всичко, което вършите е пропито от лицемерие и арогантност, които вече започват да стават очевидни и да дразнят всеки „ненормален“ според вас човек!

Най-големият ми грях е, че твърдо отказвам да призная руския народ за свой смъртен фраг и основна заплаха за добруването на България и на великия колективен Запад като цяло, предвождан от чичо Джо, който върши само и единствено добрини в името на хуманизма и демокрацията.

Оказът ми да участвам в повсеместната подмяна и откровенна фалшификация на историята ми, на традициите ми, на културата ми, да отричам по най-безочлив начин постиженията на родителите си и да зачеркна живота и делото на поколения българи, ме прави непригоден и даже недостоен в очите на тези, които узорпираха от чуждо име държавата ми, да участвам в политическия и живот.

Така да бъде…. Знайте обаче, че всичко е преходно и историята никога не застива за дълго на едно място – тя винаги се движи и често не в посоката, към която на силните на деня им се иска. Опитите да бъде превърната Европа в психиатрична клиника, в някакъв духовен концлагер за неврастеници няма да се увенчаят с успех.

Моят договор за приятелство с народите на Русия е подписан с кръвта на предците ми и следователно е ненарушим! Моето усещане за справедливост и истина няма как да се преобърне от пошлата пропаганда на шепа лаици и чуждопоклонници.

Изчерпани сте драги ми грантояди. Приключихте. Огледайте се и вижте на какви „личности“ сте заложили и ще разберете, че крахът ви е неизбежен – вие сте на грешната страна на историята, не аз! Няма как шепа представители на рентиерската безделна класа, която по цял ден клечи пред Посолството, да определя съдбините на стар народ като нашия за дълго. Срокът ви на годност изтича съвсем скоро!

Страхил Ангелов