17.06.2024

Замислете се КОЙ нарече Възраждане ПРОДАЖНИ МИШОЦИ и откъде знае, че са такива. Замислете се кой осигури кворума, като не се регистрира за гласуването, при избирането на Пеевски в постоянните комисии. Замислете се кой гласува удобни за евроатлантиците законопроекти. Замислете се кой обеща да пази ПСА, но след фотката пред паметника, оставиха да го разрушат. Замислете се кой яхна подписката за референдума и го провали с недообмислен въпрос. Замислете се кой лидер купува бясно имоти и си изплати 30 годишна ипотека за три години. Замислете се кой нарече човекът от фондацията на Клинтън, правещ медицински опити с хора, „най-великият жив българин“. Замислете се кой иска да праща всеки несъгласен с него, в Белене или на разстрел. Замислете се кой яхва всяка популистка тема, за да се докопа до заветната субсидия. Замислете се кой не отчита събраният членски внос на партията в Сметна палата и защо ли никой не проверява това обстоятелство ,макар за друга партия това нямаше да е така.

Е, отговорихте ли си на въпросите! Това са ПРОДАЖНИТЕ МИШОЦИ, които са поредните психопатриотични измамници. Уж бяха да напуснем ЕС, който бил затвор, а сега се натискат за Европарламента, че и там има кинти за прибиране.
Гнус ме е от вас, продажни мишоци! Няма по-долно нещо от това да лъжеш надеждите на народа си! И да, за предателите няма да има прошка. За вас няма да има прошка!

Елена Гунчева-Гривова