20.04.2024

Анастасия Гешева

Има три неща, които са на дневен ред и които, ако започнат да се изпълняват, ще станем свидетели на фактическото разпадане структурите на западния ред.
Стара дума за:

1. Война на НАТО с Русия
2. Финансово възстановяване на Украйна
3. Икономическите санкции срещу Русия.
Точка 3 вече се изпълнява.

Аз твърдя, че когато (вече не говоря за АКО, а казвам КОГАТО) тези неща бъдат приведени в ход, то последствията ще бъдат (вече се уморих да казвам катастрофални, защото никой не обръща внимание, което означава, че катастрофата е желана и народите се стремят към катастрофа) такива, че много бързо ще се разпадне и ЕС, и НАТО, а много вероятно и САЩ. За Великобритания имам малко по-различна идея.

Да, смятам, че западните общества, включително българското, са така жестоко обработени с наркотиците на глобализма, че не осъзнават нищо от това, което фактически им се случва и предстои да им се случи, точно обратното, те вървят към неизбежната гибел на живота в този ред, при това с песни и обясненията как искат да си живеят живота, но там един лош, лош, лош им пречи. Поведение, което е близо до психиатрично състояние, а не до разумно съществуване.
В момента, в който започне физическа война на НАТО с Русия, НАТО ще се разпадне окончателно.

Същото се отнася и за възстановяването на Украйна. В момента, в който ни принудят да го правим, ЕС, ако дотогава все още съществува, то след това ще спре да съществува.
Толкова е сериозен този самоубийствен процес, че вече се чудя кой е агресорът. Този, който всички сочат с пръст, или тези, които водят политика, с която въвеждат с изключителна агресия унищожение на собствените си народи.

Но да не избързваме.
Засега, под благотворното обработване чрез медиите, картинката е прекрасна. Да я видим.
Лошите са известни.
Добрите са всички останали.
Добрите се снимат пред картини в музеи, или пред панорамни гледки, говорят се невероятни неща. За успехи, за растеж, за преодоляване на злото, за изчистване от злото, за наказване на злото, за спасение на всички бедни, жадни, гладни, заплашени.

Просто всичко е прекрасно. Обединени, силни, стабилни (да не забравяме изявлението на българския министър председател в оставка преди три седмици, че България има икономически ръст за първото полугодие, по-висок от германския).
При изпълнение на която и да е от трите точки, може и накуп, много бързо ще се ПРЕЖИВЕЕ точно обратната реалност на описаната.

На срещите на Г-7 и на НАТО сега не се предвидиха никакви нови пътища за живота. Само познатите. Защо няма нови? Защото няма, няма такива.
България е вътре в кюпа.

Съвсем ясно се видя, че това правителство е поставено с неотклонните задачи, които да бъдат изпълнени и те се изпълняват по план. Тъй като не виждам и помен от реакция, рефлекс дори за самосъхранение, считам, че говорим за невиждано политическо разпадане. И икономическо.
Като резултат от всичко това, което дрогираните водачи на обществото правят като режат клона, на който седят, искам да кажа, че през тази политика, изразена в тези три точки, Западът и всичките му сателити ще преживее пълна промяна чрез катастрофа, която ще заличи завинаги позната форма на управление, икономика, обществени отношения. Напълно и завинаги. По начин, по който никога не е било.

Анастасия Гешева