18.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

Искам да благодаря на всички хора, които ми дават своето доверие. Аз знам и си давам сметка че доверието е винаги кредит и аз съм един вид кредитиран от всякаква публика. Надявам се, лично  и ще направя възможното, да не предам това доверие и този кредит да не бъде лош кредит.

Осъзнавам, че всички го казват, но са малко хората, които могат да живеят с това съзнание и да извървят пътя към собствената си голгота, каквото и да значи това за всеки слушател.

Имайте предвид, че България ще се оправи най – бързо от всички държави в Света. Първо защото имаме и ресурсите, по тях ходим, по тях газим. Защото България е с най – големия ресурсен и човешки потенциал в целия свят. Зная, че виждате около вас разпад. Виждате наркомани, виждате изпаднали хора, необразовани, виждате, че децата ни са функционално неграмотни, но това виждате… Това, което не виждате е онова, което се ражда в тази нива от бурени. В тази нива от бурени, нямате представа, какви семена растат. Расте буйна ръж, която вече има такава мощ и такава сила…

Николай Марков