25.04.2024

Анастасия Гешева

Впечатляващо е колко много Животът ни помага да се спасим от отровите на обществото ни, стига да имаме желание. Няма никакво оправдание за лошото състояние на България и българския народ, освен доброволен отказ от благата и преклонение пред тъмните сили в пълен разрез с националния ни интерес за добруване. Абсолютно никой няма да бъде оправдан по тази точка!

След като дежурните обществени линейки, драскачи, ментори на всяка тема и всяка случка отново показаха завиден потенциал в отразяването на случая „Черни връх“, отново се говорИ за Ганья, за простотията и прочие втръснали до болка теми, сега обаче настъпи мълчание у тези блюстители на реда у нас. Кога настъпи?
Когато изтече грозната информация, че лицето от „Черни връх“ не само е тотално корумпирано и корумпиращо, нещо елементарно за нашите условия, но и вероятно е личния дилър на младата ни властова групичка.

Става ясно, че нашите служби разполагат с доказателства за пряката връзка между лицата и дейността. Кога и как това ще се използва, е друг въпрос. Щом аз знам, значи всички знаят! Защо замлъкнаха Моасе, Гълъбова, Дайнов и сие, които ни убеждаваха да гласуваме за харвардските измамници? Защо замлъкнаха всички, които ГЛАСУВАХА за тях?

Аз ще поставя две неща на плаца, да се видят.

Каква е вероятността от всички пияни, дрогирани, безнаказани шофьори, които представляват потенциална опасност за обществото и с които никой не се бори, точно дилърът на фамозното властово недоразумение да се окаже извършител на престъплението с висока общества опасност, което разбуни духовете на цялата държава?
М? Каня математиците от ефирите да свършат една поне полезна работа за България и да изчислят тази възможност. За да видим ясно какво означава СЪДБА, КАРМИЧЕН ПРАГ, НЕБЕСНА ПОМОЩ.

Ако този случай, поднесен на тепсия от Бога лично за спасение на българския народ, не бъде използван по предназначение за изчистване на цялата канадска ОПГ, но и на голяма част от политическата ни класа, значи заслужаваме съдбата си и още по-лошо ще стане и никакво право на ГЪК няма да имаме!

Кога българският народ ще развие инстинкт за престъпниците, които допуска в управлението и кога ще спре да се доверява на първия срещнат?

На база на тези две неща, които питам, искам да кажа отново, че никакво оправдание нямаме, всичко е явно, ясно и пред очите ни. Спасението ни е обградило!
Но ние го отхвърляме всеки Божи ден!

Искам пълна подмяна не само на политическия елит, но и на обществения и културен елит! Това не е елит, това са обикновени глупаци от А до Я. И ще получа нов елит!!!

Анастасия Гешева