24.04.2024

Може да бъде изображение с 1 човек, болница и текстово съобщение

Спокойно и без вълнение медиите ни уведомяват, че 14-годишна родила в град Септември. Бравос, моме, на моите години пра-пра-пра-прабаба ще си! Размножават се от деца като хлебарки. Никой вече не се впечатлява от бясната педофилия в някои общности. Вече в европейска държава е нормално 14-годишна да ражда. Тоест, най-вероятно са я таковали още на 13 години. Под благите погледи на родители и познати и широко затворените очи на държавата и социалните служби.

Културна особеност била педофилията. Само където тая културна особеност я плащаме ние – освен детски на детето и детски на детето на детето. И понеже майката-дете, явно няма да посещава училище и да хване занаят, цял живот обществото ще я издържа със социално помощи, докато прави чавета на конвейр.

Ако бяхме НОРМАЛНА държава, вместо оня изсулен плъх, шпионирал за МИ-6, медиите трябваше остро да поставят въпроса къде е държавата да защити децата. Не чух и не видях прокуратурата да е предприела някакви действия по случая или полицията. Тоест, нищо лошо не се е случило според държавата. Само където в Конституцията пише едни работи за защита на децата. Ама майната й на Конституцията, както каза един бивш премиер.

Ние сме поредната държава 404, в която е влязъл американски ботуш. Заедно с извратените си либерални ценности и търпимост към непоносимото и немислимото. У нас общество няма. Само озлобена тълпа, която се нахвърля върху тези, които им подхвърлят кафявите медии.

Гордеем ли се, българи, с това, в което се превърнахме като държава? Горди европейски граждани ли се чувствате? Чувствате ли се горди и като част от древен и мъдър народ, когато гледате ровещите в кофите за боклук и малолетните майки, които просят на всеки ъгъл? ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, оскотели българи? Колко от вас се замислят какво се случва, доволни в свинския си комфорт на дивана пред телевизора?

Елена Гунчева-Гривова