19.09.2024
Николай Марков

Николай Марков

Евроатлантическата политика може да се обясни с две кризи.

Първата е така наречения Ковид.

Чрез него се концентрираха световните капитали в три мултинационални компании базирани в САЩ. Именно с тези пари се подготви пренасянето на войната от Близкия Изток в Европа.

Ударът срещу Русия е удар по европейската икономика. Това трябва да се осмисли много добре. Но директен удар срещу Русия е изначало невъзможен по много причини, и затова се използва Украйна.

Тази война е битка за спасяване на американската икономика, провалена от недалновидност. В този смисъл тя е война между САЩ и ЕС, осъзнайте го!

Не случайно българските европейски настроени политици и проамерикански такива са в конфликт, въпреки привидното единство.

Русия воюва за запазване на Европа във вида, който всички я искаме и на практика спасява Европа за пореден път.

Капиталите на мултинационалните компании са причината за поредната световна криза. Никак не е случайно, че именно американските служби хвърлят напред еврейските общности по целия свят, за да насочат в грешна, но лесна за възприемане посока на общественото мнение.

Не се поддавайте на внушения!

Имаме проблем със САЩ! И САЩ има проблем със себе си.

Това е краят! Според изчисленията.

Дали си давате сметка каква икономическа преднина си осигуриха САЩ, след тоталното разоръжаване на държавите в цяла Европа?

Включете в уравнението и сложената от тях ръка върху скритите ресурси от войната.

Тази тема нека остане затворена, засега!

С разгарянето на война на Европейският континент, която се смяташе за невъзможна, целия блок НАТО става длъжник на САЩ за следващия век.

С числа няма да влизам в подробности, защото ще ви бъде скучно в тази материя.

Казвам ви, че НАТО вече не може да продължи да съществува в този вид!

Залагам кръщелното си свиделство.

Николай Марков