28.03.2024

Каква идиотия тегне в парламента!!! Приоритетите и на кандидатите за трети мандат за съставяне на правителство нямат нищо общо с българското общество. Грам. Обслужват само и единствено геополитиката на САЩ. Обявяваната от тях модернизацията на армията в превод означава прехвърляне на цялото ни въоръжение в Украйна и активното ни въвличане във войната на Запада срещу Русия. Обявените приоритети за еврозоната и Шенген са нищо повече от добиването и на идеята за национална независимост и трансформирането ни в индиански резерват.Умре ли левът умира идеята на Апостола на свободата Левски.

В парламента се чу един разумен глас-този на „Възраждане“ за референдума за запазването на българския лев и за предоговарянето за всичко досега договорено с ЕС.

Убийството на българската държава продължава чрез институциите на българската държава. Под съдебна реформа соросоидите от Демократична България разбират поставянето на цялата съдебна система под шапката на Министерство на правосъдието на САЩ. Това формално колонизиране вече стана с НАП и банковата ни система-те са под контрола на министерство на финансите на САЩ. Тотално поробване.

Над 90 процента от нашия парламент не е български!? Само слуги на чужди интереси, избирани от слуги, потомци на слуги, родени за слуги…

Милен Милушев
Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ
milenmilushev. blogspot.com
t. me/