10.05.2024

Най-просто казано, смъртна присъда по етнически признак. Ти си евреин и това е достатъчно, за да бъдеш убит. Ти си циганин и това е достатъчно, за да бъдеш убит. Ти няма значение от кой етнос си, но щом си такъв, значи трябва да бъдеш убит. Какво направи европейската бюрокрация подпомагана от политически неонацисти интегрирани във всички държави членки на съюза? Освен системните грешки, които са на път да заличат смисъла на ЕС, приеха решение, че щом си руснак, това е достатъчно, за да бъдеш убит. Само защото си се родил с принадлежност към руския етнос! И няма значение дали си просто спортист, поет, писател, диригент, космонавт или учен – виновен си! И наказанието е смърт, което се изпълнява по няколко открити и няколко скрити форми. Съжалявам ЕС, но аз съм против! Това е нацизъм с ново лице. За мен.
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Не може да финансираш цяло десетилетие нацистки паравоенни организации с хиляди членове и да твърдиш, че това не е истина. Защото е истина! Не е руска пропаганда, а истина! Защо си го правил и какви престъпления са извършени е друга тема, която подлежи на доказване, но съществуването на политика за възстановяване на политическия нацизъм е безпорен факт. И колкото повече се отрича, толкова по-голям брой жертви ще има.
––––––––––––––––––––––––––––––––––
В България също има подобен феномен. Много клрючови политически, експертни, академични, магистратски, полицейски и други фигури са скрити нацисти. Те проявяват своята агресия по особен начин и санкционно. Безапелативно и с инструментите на скритото, насилствено и престъпно управление. Невидима власт. Тази тяхна власт трябва да бъде прекратена навреме. Ако не се случи, България ще стигне до поредната вътрешна катастрофа.

ЕС е една мултинационална компания в която духът се е отделил от тялото. Това е неуспешна бизнес организация, в която няма емпатия и човешкия живот е зеленикава плесен.

Николай Марков