26.04.2024

Анастасия Гешева

Лена Бориславова каква точно е, че я канят в най-гледаните предавания в най-гледаните часове да обяснява как трябва да се управляваме? Депутат не е, партиен лидер не е (тази партия няма структура и партиен живот), министър не е, шеф на ничий кабинет не е, действащ юрист не е. Каква тогава е и защо тя ще коментира въпроси от жизнено важно значение за държавата? На всичко отгоре ДАНС я разкри като злоупотребила с класифицирана информация. А и видяхме как управлява Лена, по стълбища и с пици с кристали. Та като каква тя е при танка Лора?

Ако си мислят, че безгласно ще гледаме как ни режат на парчета, жестоко се лъжат! Тази наглост ще доведе до обратен мах на махалото.

Пак да повторим. Правосъдие за всеки е НПО, което се финансира от Отворено общество на Сорос. Предложеният Славов дали ще служи на България вместо на този, който го храни?

Мафиотизирана държава и институции, корумпирани управляващи и чиновници, истински ОПГ-та управляват държавите и съюза. Това е истината за така наречения „европейски съюз“. Колко пъти обяснявах – Нашата мафия е клон на тяхната мафия! Това, което наричат „съдебна реформа“, е фактическо узаконяване на мафията! Ама как да се обясни това на гумените глави, дето в петък бяха на фонтана?

Анастасия Гешева