28.03.2024

Вчера гешефтурата реши да отпочне люта битка с „националните предатели“, нахвърляйки се върху групата „паравоенни от Варна“. Тъй като това се случва само седмица подир „осуетяването на опит за държавен преврат в Германия“ и разбиването на организацията Райхбюргер, „изповядваща идеите на крайната десница“, средностатистическият и средноинтелигентен българин няма как да не съпостави двете „акции“. И да не си даде сметка, че те представляват инсценировки, преследващи четири основни цели:

1. Шантаж и терор над европейското общество в чувствителни за НАТО и САЩ пунктове – Германия, най-развитата страна в ЕС – и България, външна граница на ЕС, предвидена за бъдеща фронтова държава.

2. Прикриване на истинските национални изменници, овластените политически „елити“ в страните-членки на ЕС и опит да се покаже, че съдебната власт в тях „не бездейства“.

3. Отклоняване на общественото внимание от действителните страховити проблеми на европейските народи – съзнателното разрушаване на техните икономики и последствията от това. Отклоняването става както с битови случки, преекспонирани от медиите, така и със зрелищни полицейски акции срещу призрачен „военизиран противник“.

4. Опит в „противодържавната дейност“ на призрачните „превратаджии“ да бъде намесена Русия, „подстрекател“ на всякакви „конспиративни действия“ в Европа. Клеветническата кампания се реализира с подли недомлъвки и подмятания, защото няма никакви данни за „руска следа“ в организацията и действията на въпросните групи.

Едно е ясно обаче: глобалистите са в паника, чувстват, че губят терен и прибягват до стария си метод – терора. Щом няма да е ковид, ваксина и маска-намордник, ще е преследване за „противодържавна дейност“. На мисълта и словото трябва да бъде наложена брутална цензура. Тази, с която българските евроатлантически еничари се опитаха да ни смажат още веднага след началото на СВО в Украйна. Спомнете си „Отвореното писмо“ от 5 март 2022 г. до Кирил Петков, тогава министър-председател и до ръководствата на всички власти в България, подписано от най-отявлените евроатлантически храненици – Калин Манолов, Огнян Минчев, Тодор Тагарев и пр. С този отвратителен пасквил те предлагаха инакомислещите да бъдат инквизирани чрез цензура, забрана за появяване в медиите, а се намекваше и за други методи за разправа с тях. Разнасяха се списъци на забранени за публикации автори. Тези автори трябваше да бъдат „респектирани“, т.е наплашени. Откровено се изискваше тотално фалшифициране на българската история – досегашното соросоидно прекрояване на историческата правда в учебните програми се струваше незадоволително на тези черносотници.

Забравихме ли този крещящ документ на националната измяна? Трябва по-често да го препрочитаме. Всъщност императивните „предложения“ в този пасквил почти изцяло се реализираха. Но не на сто процента, както изискваха глобалните инквизитори.

Не виждаш ли нищо осъдително в тая официализирана бушуваща средновековна цензура, която „скопява“ българския национален дух Гешев? Задавам ти тоя въпрос, защото е безсмислено те питам дали виждаш държавна измяна в действията на Луканов, Костов, Доган, Станишев, Сакскобургът, Борисов, Петков“ – според теб чудовищното ограбване на страната, продажбата на националния суверенитет и геноцидът над българския народ, не са „противодържавна дейност“. Г-н „Майната му на православието“, който се беше запретнал да скопява българския лъв, също не е национален предател, според твоя милост, нали? Сганта, която закопа България, не е престъпна терористична група, по мнението на твоята – не безока, а безочлива -Темида.

Ти виждаш терористи и национални изменници в групата от Варна. Какво са откраднали тия хора, кого са убили или прокудили в емиграция? Ако ми кажеш, че са искали да превърнат България в руска задунайска губерния, ще ти се изсмея. България отдавна е продадена и харизана – за турски вилает и американски доминион. А евроатлантическите бозайници днес искат да й натрапят съдбата на Украйна.

Освен това тия хора от Варна не са се крили. Защо чак сега ти ги обявяваш за терористи, заплашващи „мира в държавата“? Сякаш той не е заплашен от нашите „политици“, които ни вкараха в откровена война – Третата световна.

Ясно, твоята „акция“ е част от „общоевропейска“ инициатива. Спектакъл. Като тоя в Германия, за който нищо вече не се чува.

Милена Върбанова