28.03.2024

Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава от подобно нечувано нахалство.

Група аматьори създават предпоставки за затваряне на въглищните централи, а после осъзнават дилетантската си глупост, но не я признават, а лекинко с оправданието за „промяна в обстановката“ предлагат всички общо да поемат отговорност и да измислят път за излизане от катастрофата, която сами те са надробили.

Никоя нормална партия не би се съгласила да подкрепи каквото и да е, произведено, написано, съчинено от тези стажанти. Шест-седем месеца живяхме в диктатура на властовото невежество!

Днес няма как болестотворните да ни предлагат лечение! Когато гласувате за някоя партия, добре оценете експертност, вменяемост, пак повтарям ВМЕНЯЕМОСТ, видима инструментализираност от страна на олигархията, неприлична алчност, която разпарчосва държавата, но най-вече…оценете глупостта на лидерите и висшия партиен кръг на партията.

Няма по-голяма беля от глупостта. Тя не може да скрие алчността. Има някаква разлика между умна алчност и глупава алчност. Просто глупостта не може да се саморегулира и на практика няма спирачка да събори държавата.

Е, после може да предложи декларация в парламента – всички да се обединят да вдигат държавата, но то е само, за да има отново за събаряне…

Калина Андролова