03.05.2024

Кирил Петков и Христо Иванов са разбрали, че ППДБ са смокинов лист на новото мнозинство в парламента! Горките! Та, те дори не са разбрали, че са без смокинов лист на Евиния плаж и новото мнозинство между ГЕРБ, ДПС и Възраждане прави с тях и тяхното правителство каквото си иска.

Сега новото мнозинство ще назначи на възлови позиции като БНБ, КФН, Сметна палата, КОНПИ, ВСС и т.н. само свои хора, които ще бъдат послушни и чрез тях ще се контролира всичко в държавата.

Така се получава, когато не познаваш държавното устройство на парламентарната държава и преливаш от алчност за власт, а правителството ще изпълнява всичко, което решат ГЕРБ и ДПС, а Възраждане като покорен слуга ще осигурява необходимото мнозинство. Правителството дори оставка не може да подаде, ако не бъде гласувана от мнозинството на ГЕРБ, ДПС и Възраждане и Кирето и Ицето са разбрали в каква нелепа ситуация ги вкараха ГЕРБ и ДПС.

Това е реалността! Народа ли? Народа да започва да се събужда, тъй като в противен случай ще бъде винаги в позицията на прекаран!

Димитър Байрактаров