29.03.2024

Явно тежко страдат психодесните соросоиди и харвардския планктон, освен всички тъпотии ежедневни, които търпим заради безпределността им гьонсуратщина, от днес включиха още една тема. ФЕЙК БИЛО НАМЕРЕНИЕТО ДА СЕ ИЗПРАЩАТ ВОЕННИ И МОБИЛИЗИРАНИ В УКРАЙНА. Нека да е фейк, ще чакаме да докажат, че е фейк.

Запомнете днешния ден! В него Киро Идиота обеща, че НЯМА ДА СЕ ПРАЩАТ ХОРА ДА СЕ БИЯТ В УКРАЙНА. В дълго писание, този изключителен олигофрен пак маже очите, вярвайте му!

Сигурна съм, че от походите за мир, които те презират, едвам ни търпят, ги сърби и боли едновременно.

Само от нас зависи да не им се получат плановете!

Киро ОБЕЩА!!!! Това е като слонът да обещае, че няма да счупи нито една чиния. А този слон вече потроши всичко.

Покъртително е обяснението на Киро защо ляга с Бойко! Гади ми се, потрес, потрес!

Ротация е абсолютно незаконно противоконституционно нещо! Тия хора изобщо не ги интересува ни закон, ни конституция. Най-много не ги интересува народа и мнението на народа – Говорете си, не ми пречите! Хора, които без да им мигне окото лъжат и газят конституцията и нямат абсолютно никакво намерение нито да я спазват, нито са я зачитат, не могат да са легитимни. Това са престъпници, които все повече се затрудняват, но все още успяват да измислят нови и нови измишльотини само и само да са във властта и да усвояват. Мафията се оказа огромна! Всичките са вътре.

Вчера по време на изслушването на министъра на отбраната в парламента бяха изречени и други заблуждаващи обществото неща. Анализирайки казаното от министъра за мобилизация в България, стана ясно, че младите не могат да бъдат мобилизирани, защото не са минали военна подготовка. А по-възрастните получавали повиквателни, защото се проверявали запасните списъци.

Хубаво, ама това не беше отговор на въпроса Ще мобилизира ли България хора за Украйна. Отново подчертавам, че министърът вчера излъга, че ако се стигне до мобилизация, то тя щяла да бъде гласувана от парламента и приета от Министерския съвет. Тоест ще премине през санкцията на народа. Обаче приетите изменения в закона за въоръжените сили през февруари, включително с гласовете на Възраждане, българската армия се поставя под командване на външни командни центрове на НАТО за мисии в чужбина. И по силата на договорът ни с НАТО, ако алиансът реши да ни поиска контингенти и дори цели войски, сме длъжни да ги дадем и такова искане НЯМА ДА БЪДЕ НЕОБХОДИМО да минава през парламента, защото ВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТЪТ Е РАЗРЕШИЛ ТОВА!

Ние не пасем трева, както си мислят повечето управляващи! И се информираме, и мислим, и следим и прозираме намеренията им!

Заявлението на Киро Идиота, че промените в службите ни са съгласувани с чуждите посолства, е скандално! Супер скандално и изисква моментална реакция, включително от прокуратурата и службите. За чия държава работи този олигофрен?

Анастасия Гешева