29.03.2024

Понеже светът е зациклил в нервно очакване какво ще направи Путин сега, което предизвиква сума неадекватни реакции, докато чакаме втренчени в лошия диктатор, да поразгледаме настоящето положение.

НАТО, та НАТО!
Много било силно!
Хубаво бе, дайте ми пример кога НАТО спечели която и да е война и кога точно НАТО изобщо проведе война с някого, който не е жени, деца и старци?
Хвърля бомби от небето, това да, но кога НАТО влезе в реална битка с някоя армия и я спечели, че аз не се сещам. И също така защо все като се казва НАТО това, НАТО онова, аз виждам само американци и тук таме англичани? А и българи де, те са НАТО. Къде е това НАТО, какво точно е това НАТО, освен американски бази, американски и английски военни треньори, и подчинени на САЩ военни в цял свят?
А, ясно, това е НАТО!

Ако НАТО е като Радев и Янев, всичко ми е ясно. И като някаква от НАТО, която снощи съвсем официално, ама напълно високопоставено официално обявила, че Украйна ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ!
Ако това е НАТО, не знам какво да кажа!

В същото време задължително ще изтъкна, че Атлантическият съвет по цял свят има офиси и те са основното гнездо за прокарване на глобалистката унищожителна политика. У нас е особено добре разработен този офис, трови България много сериозно с много тежки последствия.

На фона на това НАТО, въоръжено до зъби, обаче нямащо къде да си приложи оръжията, е пълно с американски военни от всякакъв ранг, пълно е в американските медии, които обясняват и разсясняват, че нито Украйна ще спечели, нито Русия ще загуби, нито НАТО успява в каквото и да било, нито САЩ са добре в тази война.
И говоря за почти всички авторитетни американски медийни източници на армията и разузнаването.
Кой ти слуша?
Асен Агововци и Тагаревци от цял свят знаят. Защото НАТО е силно само в телевизорите! И чрез центровете за промиване на мозъци. Натовските армии воюват само в телевизионните екрани, там те са непобедими, факт!

Американското общество е уведомявано ежедневно, че това, което правят политиците му за Украйна, е катастрофално за САЩ. Между другото, искам специално да кажа, че тази година американският народ окончателно напусна списъка ми за народ с промит мозък, защото показаха висока степен на събуждане и противопоставяне на либералната върхушка. Което не мога да кажа за народите на доминионите, те остават главните участници в тоталитарния глобален концлагер.

Който чака НАТО да се сбие с Русия открито и с ясно лице, ще чака нещо илюзорно.
НАТО винаги се крие зад стени и зад други хора. И винаги действа подмолно.

Хайде, отново, ако ме блокират за този пост, до нови срещи, чакайте ме!

Анастасия Гешева