20.04.2024

Гледам коментарите на членове на Възраждане и фенове. Обвиняват ме, че съм взела пари, че съм била заплашена, че съм се продала за постове. И никой дори не се замисля, че казвам истината. Това за мен е изумително. Предполагах, че тези проблеми, които посочих при напускането си, ще се опитат да ги решат. А всъщност те отричат истината до степен на пълна истерия.

Никой не пита защо няма и една квитанция за платен членски внос, за блуза с логото или маска с логото на партията. Никой не пита вече над 300 000 лева от безотчетните къде са отишли /добре, Дренчев каза, че 28 000 са отишли за учебник, да приемем и 50 000 за дарения/, а другите?

Никой от членовете ли не се притеснява, че ЛЪЖАТ СМЕТНАТА ПАЛАТА за членския внос? Никой ли не вижда, че няма никаква отчетност? Никой от тях ли не се притеснява, че лидерът им прави списъци за концлагери, а организационния секретар призовава за разстрели?!?

Никой ли не вижда какви кадри има по листите за депутати и искат ли подобни хора да вземат решения за бъдещето им?

Омразата към мен я разбирам от страна на тези, които усвояват едни пари и власт. Не мога да я разбера от страна на хора, които са мислещи и читави и предпочитат да ме обиждат мен, но не и да се простят с илюзиите си за спасител.

На мен ми са обидни не коментарите, в които ме клеветят и обиждат. Обидно ми е, че хората отказват да мислят. Знам, че скоро истината ще излезе. Но грешката ще е направена. За пореден път. Няма по-голяма омраза от тази към истината. Жалкото е, че хора, които знаят какво съм направила, с които сме били рамо до рамо в борбата, които са казвали, че ми вярват, сега предпочитат да си затворят очите, вкопчени в илюзията за идея и спасител. А не да видят истинските факти и лице на този, който смятат за спасител. Това е жалкото.

Колкото и да клеветите, по истината кал не може да полепне. Моята съвест е чиста. Нека грехът да падне върху вас.

Елена Гунчева