03.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

И какво излиза в крайна сметка?

Около половин милион украинци дадоха живота си за много кратко време, в защита на едно въведено отвън престъпно държавно управление, което е разпродало цялата им земя, ресурси и промишлен петенциал.

На практика, украинските момчета воюват, за да защитят онези, които ги ограбиха и земя, която не е тяхна. Но понеже не могат да осъзнаят мащаба на грабежа осъществен от изключително опасни външни фактори, те лесно биват хвърляни в огъня на войната.

Ако има нещо полезно оттук нататък за тях е възможността им да се предадат и останат живи. За да имат шанс да разберат и изградят с нови сили новата си държава.

Частично възстановена със сила, която те смятат за вражеска!

Какво се иска от нас, българските граждани?

Всъщност, нашите днешни съюзници ни гледат като пушечно месо, не по различно от украинското.

Освен това ни и презират заради източното православие, социализма и неотменимата принадлежност към друга езикова група. Която ние сме създали!!!

Искат от нас, на основание някакви измислени международни договори, неподкрепени чрез референдум, да се включим във война в защита на нашите политически бандити, които ни ограбиха и почти унищожиха през така наречената демокрация.

Настояват да грабнем пушката в защита на тази „демокрация“, която също като украинците ни отне собствеността върху земята, ресурсите и промишления патенциал.

Ние сме поданици на невидими наши владетели, които придобиха цяла България срещу рушвети на наши политици. Рушветчии.

Същите, които сега са упълномощени да ни изпратят на война по украински сценарии. Зачистиха Украйна, зачистват и България!

По хазарски образец. Трябват им нотариални актове за двата къса от Рая, защото отдавна са ги купили за жълти стотинки.

В тях, място за украинци и българи няма. А тези две райски кътчета са златния ключ за Европа.

Колко от вас искат да умрат в защита на такава демокрация? Мафиотска.