19.05.2024

Елена Гунчева - Гривова

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Изумителна е наглостта на възрожденци. Синът на най-известната политическа номадка в Пловдив, сменила около 4-5 партии, да критикува някого, че е променил политическата си принадлежност /всъщност, ако Мамин не беше бързал като пърле пред майка си, щеше да забележи, че Алексиев не си е променил политическата принадлежност, а е станал независим/, е меко казано нагло. Че то ако почнем с нейните партийни превъплъщения от ГЕРБ, Воля, АБВ, Изправи се.бг и т.н., доста има да се коментира.

Също така е изумителна наглостта на Възраждане с оглед на обстоятелството, че Костя Копейкин е избран за общински съветник във Варна от квотата на ВМРО и ОТКАЗВА ДА НАПУСНЕ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, когато напуска партията си и се отцепва, заедно с Фончо и компания. Заявява, че гражданите го били избрали и той им дължал лоялност на тях. И така, влязъл от квота на ВМРО и станал независим. За това нещо да кажете, възрожденци? Мамин?

Бих ви посъветлава малко да слезете на земята. И да не се държите като хуни в политиката. Не сте Атила и няма и да бъдете. Дребни селски тарикати, търсещи пари и власт. И готови винаги да направят мръсотия на тези, които не са силни и не са на власт.

Интересно ми е защо например Възраждане пропуска в Народното събрание и на страниците си да се подиграва и да обижда Бойко Борисов и Делян Пеевски? Или заплашват и бият само тези, които не могат да се защитят?

Елена Гунчева-Гривова