17.05.2024

Как не ги е срам?

Освен стотиците милиони взети от нашите джобове, заминава и поредната военна пратка за нацисткият режим в Украйна. Съжалявам, но аз не съм съгласен турската етническа партия ДПС да решава съдбата на хилядолетния български народ и държав. Съжалявам, но аз не съм съгласен турската етническа партия ДПС да решава съдбата на хилядолетния български народ и държаваА и еничари е имало винаги, но нека съдбата си каже думата за тях.

Ахмед Доган и Бойко Борисов са магнитните инструменти в ръцете на САЩ, които вкарват във войната срещу Русия българската държава. Гореща война.

Днес, точно тези двамата хубавци гласуваха поредната военна помощ, не от тяхно, а от наше име. Все едно цялата българската нация подкрепя кафявата чума срещу нашите руски освободители. Не се правете, че не знаете, не виждате и не чувате какво се прави от ваше име. Посланик Митрофанова каза ясно, че не българия народ, а една шепа корумпирани български политици воюват срещу Русия. И техните имена се знаят от всички нас – защото те са зависими, корумпирани и болни. А скоро и напълно излишни.

Съвсем скоро изпращат на фронта и ракетните ни комплекси, които ще бъдат унищожени още със стъпването им там. Ефект нула, срещу бъдещи репарации за съучастничество във вече изгубена война. НАТО изгуби тази война много отдавна, приятели, защото не украинците нападнаха Русия, а няколко държави от НАТО. Сега се крият зад цялото НАТО. Нашите политически престъпници подкрепят напълно изгубена война и с това ни правят част от победените, а не от победителите. Ние да плащаме вместо тях всяка цена, а те да стоят в сянка.

Само искам припомня на лицата–срам за държава и нация Доган и Борисов, както и на техните подобия в парламента съдбата на техните предшественици, които подкрепяха до последно нацистите във ВСВ. И тук ще спра, защото се моля с цялото си сърце да им се случи. След като с лека ръка погубват наши братя руснаци, с лека ръка да им се върне. Тези не са наши, а напълно чужди. И непознати.

Чуваш ли ме, бай Догане! Проклети да сте.

Николай Марков