28.04.2024

Депутатът Радостин Василев се оплака в парламента, че е заплашван от Лена Бориславова. Народният представител напусна „Продължаваме промяната“ и стана независим, след като огласи разобличаващи записи от онлайн заседание на партията.

„Искам да ви покажа какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен като на Борисов и Деси Атанасова“, каза Василев от трибуната. Той изчете SMS на телефона си, за който твърди, че му е изпратен от Лена Бориславова: „Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал“.

„Как може да ме заплашва някаква жена със съобщение? Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. За много по-малко нещо аз съм подсъдим в момента, без да заплашвам никого. Как точно ще изчезна аз?“, попита депутатът и добави: „Така ли изчезна Алексей Петров?“.

„Една жена може да заплаши само друга жена и е много странно, че той се чувства заплашен“, отговори му Искрен Митев от „Продължаваме промяната“.

Радостин Василев получи наказание забележка, след като по-рано днес нарече мъжа на Лена Бориславова – Мирослав Иванов – „рогоносец“ от парламентарната трибуна.

източник: obektivno.bg